ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ - ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΤΟ....
Παιδια τον τελευταιο καιρο δεν ειμαι καθολου καλα.... σχεδον 2 βδομαδες ειμαι ετσι κ δεν αντεχεται αλλο... εχω κανει ο,τι μπορω εχω κανει τα παντα, αλλα δεν μου μενει αλλη δυναμη κ υπομονη, εχω εξαντληθει πια...
Δεν ξερω ποως θα μπορεσω να συνεχισω ετσι να ζω οταν ενω θελω να κανω πραγματα μπαινει μια κωλοαρρωστια στη μεση κ με μπλοκαρει κ μου καταστρεφει τα σχεδια κ μου τρωει τη ζωη σιγα σιγα μεχρι καποια στιγμη να μην αντεξω κ να τα παρατησω...
Εχω μια πολυ περιεργη αισθηση, περα του οτι ειμαι πεσμενη γενικα κ νιωθω down κ δεν εχω ορεξη σχεδον για τιποτε κ ο,τι κανω το κανω με πολυ εσωτερικη πιεση κ ετσι αυτοεξαπατωμαι κ νομιζουν κ οι αλλοι οτι ειμαι μια χαρα αλλα μεσα μου ειμαι κομματια κ ξερω πως ειμαι.... δεν το αντεχω αυτο... τελικα δεν ειμαι τοσο δυνατη οσο νομιζα, στην πραγματικοτητα ειμαι αδυναμη μαλλον αλλα λειτουργω μηχανικα κ ετσι δεν πολυκαταλαβαινω αλλα οταν αυτο το μηχανικο σταματησει, φαινεται η πραγματικοτητα....
Δεν ξερω τι εχω παθει κ ποτε θα βρω αυτο που θελω γαμωτο, περα απ τη διαθεση που δεν εχω, εχω φουλ απαθεια κ εχω χασει την αισθηση του εαυτου μου, σαν μαστουρωμενη ειμαι, νιωθω οτι δεν βλεπω γυρω μου τι γινεται, φοβαμαι να βγω εξω κ οποτε το κανω ολα μου γυριζουν κ φαινονται παραξενα κ με πιανει περιεργη αισθηση κ δεν αντεχω πια να βγαινω εξω.... ουτε να συγκεντρωθω μπορω ουτε να διαβασω ουτε τιποτα..... ξαπλωνω τις περισσοτερες ωρες κ ειμαι ψιλοχαμενη, 50% στην πραγματικοτητα κ 50% αλλου, κ οταν σηκωνομαι εχω περιεργη αισθηση φοβου κ με πιανει το αγχος οτι κατι θα παθω κτλ...
Δεν μπορω κ να πολυμιλαω, με ρωτανε κατι πχ κ κολλαει η σκεψη μου κ ενω το σκεφτομαι δεν μπορω να το εκφρασω επισης με βλεπω στον καθρεφτη κ δεν ξερω τι βλεπω, αν αυτο ειναι αληθινο η οχι......
Εχω χασει σχεδον καθε διαθεση για ζωη θελω να κλαψω κ δεν μπορω ομως, δυσκολα μου βγαινει, ειμαι πολυ down κ συναισθηματικα μουδιασμενη αλλα κ σωματικα, περπαταω πχ κ εχω περιεργη αισθηση... γενικα σαν να εχω αλλοτριωθει, σαν να εχω χασει τον εαυτο μου κ δεν ξερω τι μου γινεται....
Πιστευω οτι εχω μπει σε καταθλιπτικο επεισοδιο κ φοβαμαι οτι αν οντως ειναι ετσι, την γαμησα δεν θα ειναι καθολου ευκολο να το νικησω κ θα με παει πολυ πισω... αυτο που φοβομουν τελικα το επαθα.... εχω κ κατι σαν αποπροσωποιηση/ αποπραγματοποιηση πως σκατα λεγεται....
Θα ηθελα πολυ να πεθανω να μη νιωθω καν τιποτα, σιγουρα αυτο που ζω δεν ειναι ζωη κ αν ειναι να υποφερω κ να ειμαι συνεχως μια ετσι μια αλλιως, οχι ρε δεν θα παρω... δεν μου αξιζει αυτο κ δεν εφταιξα σε τιποτα δεν μπορω ομως να συνεχισω ετσι.....
Μακαρι να ειχα τη δυναμη να δωσω τελος πραγματικα, αλλα με κατι σαν αυτα που εχω κανει κατα καιρους δεν πεθαινω γαμωτο...... if only i could end it all...........
Κ εδω που γραφω τωρα με πολυ μεγαλη προσπαθεια το κανω, δεν μου ειναι καθολου ευκολο... απλως ηθελα να γραψω εδω γιατι με εχει βοηθησει το φορουμ κατα καιρους κ υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν.... δεν μπορω να γραψω αλλο σορρυ.....
Ποσο ακομα θα αντεχω να αντεχω....
Πραγματικα το ευχομαι να ειστε καλα ολοι κ να μην βρεθειτε ποτε μα ποτε στη θεση μου...............:(:(:
bye....:(:(