Πως θα νιώθατε με κάποιον/α που σας την πέφτει ενώ δεν θέλετε???
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ανοίξω μια συζήτηση καθώς θέλω να δω και τις δικές σας απόψεις. Πριν 2 χρόνια τα είχα για 2 μήνες με κάποιον από την δουλειά τον οποίο βλέπω ακόμα. Μετά από 1 χρόνο πάλι προσπάθησε να με ξανακερδίσει. Να πω οτί εγώ όταν πέρνω την απόφαση να χωρίσω δεν ξαναγυρνάω. Τον Σεπτέμβρη που προσπάθησε να μου μιλήσει είχε πει ότι έχει βάλει στόχο να με κερδίσει γιατί γι αυτόν είμαι ξεχωριστός άνθρωπος, όπως λέει ο ίδιος. Όμως εγώ του είπα οτι δεν έχει νόημα όλο αυτό και να μην προσπαθήσει γιατί δεν τον θέλω οπότε είναι ασκοπο και κρίμα να αφωσιόνεται σε κάτι που δεν θα έχει ανταπόκριση. Το θέμα είναι οτί συνέχεια μου κάνει δώρα, συνέχεια μου δείχνει ένα περίεργο ενδιαφέρον σαν να είμαστε μαζι όπως πχ έβρεχε και με ρώτησε αν θέλω να μου φέρει ένα ζακετάκι του που έχει στο αμάξι του για να μην κρυώνω κλπ Όλα αυτά τα θεωρώ υπερβολικά και φυσικά του το είπα οτί δλδ δείχνει παραπάνω ενδιαφέρον απ'όσο θα έπρεπε....Κάθε φόρα τα ίδια.Όταν του την λέω σταματάει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια.Έσεις τι λέτε? Πώς θα νιώθατε αν συνεβαινε αυτό σε εσάς?