γιατι οι αντρες δεν πηγαινουν για ψυχοθεραπεια?
αυτη η ερωτηση μου προεκυψε στο μυαλο πριν 2-3 μηνες, οταν συνειδητοποιησα, οτι οσο καιρο πηγαινω στην ψυχ μου, οχι μονο τωρα, αλλα κ στο παρελθον που ειχα παει για καποιο διαστημα, οποτε μπαινω κ οποτε βγαινω, το ατομα που ειναι στο ραντεβου πριν απο μενα κ μετα απο μενα ειναι γυναικες κατα 90%. μια μερα περιμενα απ εξω στο χολακι κ βγηκε αντρας απο το δωματιο!!!! κ μου εκανε τοση εντυπωση, κατι δεν κολλουσε καλα στο ματι μου κ λεω "τι δεν κολλαει καλα, τι δεν κολλαει καλα", κ τσαφ! μου ρθε!!!! αυτος ειναι αντρας, λεω. κ τη ρωτησα τη ψυχολογο μου μειδιωντας, της λεω, "ερχονται κυριως γυναικες, ή ειναι ιδεα, μου, γιατι ολο γυναικες πετυχαινω!". κ μου λεει, "ναι, κυριως νεαρες γυναικες!".
καλα, οι αντρες δεν εχουν ψυχολογικες δυσκολιες κ ψυχολογικα θεματα να συζητησουν κ να λυσουν? μονο εμεις ειμαστε αυτες που χρειαζομαστε συναισθηματικη στηριξη?
αυτη μου ειπε οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο ανοιχτες να πανε σε εναν ειδικο να ζητησουν βοηθεια για ψυχολογικα θεματα, οπως κ να τα συζητησουν με τις φιλες τους. οι αντρες δυσκολευονται να ανοιχτουν κ να μιλησουν για τα θεματα τους ακομα κ στις παρεες τους με αλλους αντρες.
οποιος θελει ας πει τη γνωμη του στο θεμα!!!