προβλημα με τις φιλες μου
είμαι 18 χρονών. είχα 2 κολλητές αλλά τελευταία η σχέση μας έχει χαλάσει. ο λόγος είναι ότι άρχισα να τούς κρύβω πράγματα. από τότε που έμαθα για κάτι που μου κρύψανε άρχισα να μην τις εμπιστεύομαι. αυτό τις ενόχλησε αλλά δεν μου είπαν τίποτα. μίλησαν σε μια άλλη μου φίλη που ξέρουν ότι την εμπιστεύομαι και τελευταία κάνουμε περισσότερη παρέα. Αρχίσαμε να ξεκόβουμε και δεν έχω τι δύναμη να κάνω μια συζήτηση μαζί τους για να τα ξαναβρούμε επειδή νιώθω ότι θα με κατακρίνουν και απλά θα προσπαθήσουν να με πείσουν ότι αυτές έχουν δίκαιο. ο λόγος που νιώθω ότι δεν θέλω να τους τα λέω είναι λόγω του ότι όταν τους έλεγα κάτι εισέπραξα αδιαφορία ή απλά αντί να με βοηθήσουν με έκαναν να νιώθω χειρότερα. καταλαβαίνω ότι τις πείραξε που δεν τις εμπιστεύομαι αλλά πληγώθηκα πολύ. ενώ ξέρουν ότι περνάω μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου και χρειάζομαι τους φίλους μου δίπλα μου, εκείνες επέλεξαν να προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω χειρότερα. για παράδειγμα, μία φορά που είχαμε βγει οι 3 μας έκαναν τικ αδιάφορες λες και δεν υπήρχα. απλά συζητούσαν οι 2 τους. αργότερα, είπαν σε αυτή τη φίλη μου ότι το έκαναν εσκεμμένα λόγου του ότι προηγούμενός είχαν νευριάζει που πήγα με μια φίλη μου περίπατο, οι 2 μας.( αφού ήταν σίγουρες ότι το έκανα για να της πω τα προσωπικά μου).
η όλη τους στάση με έχει πειράξει πολύ... με ενοχλεί που δεν ήρθαν κατευθείαν σε μένα και πήγαν σε τρίτους. επίσης δεν νιώθω ότι έχω τι δύναμη να κάνω μια συζήτηση μαζί τους, όχι ακόμα τουλάχιστον... δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει...αυτές τώρα είναι φίλες μου? δεν είναι λογικό να έχουμε μυστικά?
Αα ξέχασα να αναφέρω πως ένα από τα πράγματα που τους έκρυβα είναι ότι επισκεπτόμουν ψυχολόγο και είπαν στη φίλη μου ότι το έχουν καταλάβει..