Η ΕΠΑΝΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
Εκμηδενιστηκε..........
αυτο σκεφτομουν χτες ολη νυχτα. χτες το βραδυ επακολουθησε αλλο ενα περιστατικο που με ταραξε, χωρις να φταιω. συγκεκριμενα το περιστατικο με εκανε κουρελι και ενιωσα να χανω την αυτοπεποιθηση και τον δυναμισμο μου που με νυχια και δοντια κραταω χρονια ωστε να μην φανω αδυναμη, αλλα να δωσω και το παραδειγμα που μου πρεπει και που θελω στις υπολοιπες κοπελες - στις φιλες και την αδερφη μου.
δεν ειμαι καμια φανατικη φεμινιστρια πιστευω στο ανθρωπινο ειδος οσο κ αν με εχει απογοητευσει προσπαθω να το κατανοησω οχι να το καταδικασω. αυτο κανω ως αυτοκριτικη οπως λεει και η θεοφανια!
πριν κατι χρονια σε ενα παρτι ενας βλακας ''φιλος'' μου με φωναξε για να μ πει κατι και μολις εστησα αυτι για να μ πει αυτο το ''κατι'' μου επιασε τον κωλο, σαν αυθορμητη αντιδραση του χτυπησα με γροθια το ματι μπροστα στους φιλους του και ματωσε -μελανιασε και εγινε ρεζιλι κατα την γνωμη μ! παει η τεστοστερονη εγινε λεμονιτα! μετα ομως αντι να το δεχτει και να σκασει επειδη το θελε και το παθε αρχισε να με βριζει ασχημα και να προσπαθει να μ επιτεθει και κραταγαν κ μενα γιατι δεν με ενοιαζε, ας το κανε , θα προσπαθουσα να του χωσω κ αλλες εστω κ αν τις ετρωγα. τουλαχιστον δεν θα δεχομουν την βοιδισια χειρονομια του σαν κοτα!
απο αυτο περασαν πολλα χρονια μιλουσαμε οταν τον πετυχαινα δρομο - ενα γεια - και πριν κατι μηνες με εκανε φιλη στο φσμπκ και δεν ετυχε να μιλησουμε εκει. τεσπα τις προαλλες ανοιξα ενα γκρουπ....και εκανα αντ μερικους φιλους μ στην τυχη. εκει περα αμα δεν θελει καποιος να ναι στο γκρουπ μπορει να κανει quit και να φυγει. ετσι δεν ειναι?! και χτες μ εστειλε ενα μνμ αυτος ενω ειχαμε να μιλησουμε τοσο καιρο και μ λεει ''ε τι λεει καλα?βγαλε με απο αυτη τη μαλακια που με εβαλες'' του ειπα να βγει μονος του δεν ειναι δυσκολο. και το επομενο που απαντησε ηταν ''δεν με νοιαζει να κοψεις τον λαιμο σου να με βγαλεις'' ''προς τι η μαγκια?'' ειπα. κ απο κεινη τη στιγμη αρχισε ενας διαλογος και να ακουω να μ λεει πως να του μιλαω καλητερα και πως να τον βγαλω απ την μαλακια αυτη και οτι δεν τον ρωτησα για να τον βαλω μεσα!
χεστικα εν τελει δεν τον εβαλα επιλεγμενα εβαλα κ αλλους! αρχικα το πηρα στο ετσι αλλα μετα το χοντρινε και μ αναψαν λαμπακια οταν μ ειπε ''να μ μιλας καλητερα γιατι θα στο κλεισω το στομα μια και καλη!!'' ακου τι ειπε ο τυπος!!! εξαμολυσα τον οχετο εγω και ειδε πως δεν θα δεχομουν σαν χαζοκοριτσακι να με βριζουν και να σοκαρομαι και φορτωσε περισσοτερο βριζοντας με και απειλοντας με ασχημα του στυλ ''θα σου πω εγω τι θα γινει...υπομονη και θα δεις....'' . δεν μασαγα και τον προκαλουσα γιατι πραγματικα δεν φοβαμαι! αμα θελω και σημερα κιολας βαζω και του κανουν σαματα τις τρωει και δεν ξαναμιλαει! ομως ειπα να δω που θα παει η ιστορια! φοβο δεν εχω μεσα μου ειδηκα απο τετοιους ''αντρες'' που τα βαζουν με κοριτσια γιατι ετσι νιωθουν ΑΝΤΡΕΣ!
ειληκρινα.....με οσα εχω δει, αρχιζω να μισω το αντρικο φυλο ολο και περισσοτερο. δεν ειναι σωστο επειδη δεν ειναι ολοι ετσι το ξερω. δεν φταινε ολοι οι αντρες επειδη υπαρχουν πολλοι που τους χαλανε την υπαρξη....ομως αθελα μου βλεποντας τετοια μ γενναει σιγα σιγα ενα τρελλο μισος τωρα στα 25 μου στο απογειωμα του. το ειχα απο παλια αλλα τωρα το σεκφτομαι συνεχεια.......
δεν φοβαμαι αυτον ουτε κανεναν, φοβαμαι πως αρχιζω παλι να μισω ανεπανορθωτα. και πως αυτες τις μερες θα κανω κατι κακο. γιατι ολη μ η οργη διοχετευεται. νιωθω κουρελι και σκουλικαντερα. γιατι μιλανε ετσι? γιατι τους μεγαλωσαν ετσι? ποιοι νομιζουν οτι ειναι?
πριν 1 μηνα ο πρωην μου που με αναγκασε να του χαραξω το αμαξι και τωρα αυτος ο παλιοκοπανος! δλδ τι θελει να του κανω για να μαθει? δεν θελω να το βουλωσω γιατι ετσι θα παρει τα πανω του!
βοηθηστε με σας παρακαλω