Originally Posted by
Christina82
Καλησπέρα,
Μπορεί κάποιος να μείνει σε μια σχέση όταν δεν υπάρχει η φλόγα παρ'ότι μπορεί να έχεις έναν καλό άνθρωπο δίπλα σου? Μήπως είμαι εγώ η περίεργη ή έχω πρόβλημά? Είμαι σε μια σχέση 4 μήνες τώρα και ενώ τους πρώτους 3 μήνες μου έδειχνε οτί με θέλει και επιδίωκε πάντα να με βλέπει σε καθημερινή βάση και να μου λέει οτί όσο κουρασμένος κι αν είναι θέλει να με βλέπει γτ ένιωθε οτί τον ξεκουράζω. Πάντα όμως του έδινα την επιλογή να μην βρισκόμαστε κάποια μέρα που τον έβλεπα κουρασμένο να πηγαινει σπίτι μετά την δουλειά για να ξεκουράζεται και ήταν αρνητικός. Αυτό όμως άλλαξε απότομα και με έχει ταρακουνήσει ψυχολογικά...Βρισκόμαστε λιγότερο γιατί εκείνος θεωρεί οτί είναι καλύτερο για τη σχέση μας μετά από έναν τσακωμο(ενώ εγώ όχι) και θέλει πλέον να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του..και επειδή δεν βρισκόμαστε και οταν δεν βρισκόμαστε ασχολείται με πράγματα και νιώθω οτί με ξεχνά.
Εμένα με τρελαίνει το πάθος,αν δεν υπάρχει πάθος και φλόγα δεν μπορώ να μείνω εύκολα σε μια σχέση...Μη με ρωτήσετε όμως αν είμαι παθιάρα και αν προσπαθώ να το διατηρω γιατί δεν σταματάω να είμαι παθιάρα και να προκαλώ τον δικό μου ή να είμαι τρυφερη κλπ κλπ. Θέλω και ο άλλος να είναι και να με πολιορκεί ή να δείχνει πάθος..Και τρελαίνομαι να ακούω συνέχεια οτί είναι φυσιολογικό σε μια σχέση να σβήνει η φλόγα. Γιατί να μην μπορείς να το διατηρήσεις αν θες..Εμένα αυτό μου αρέσει και με κρατά και αυτό θέλω να έχει ο σύντροφός μου από εμένα..
Αυτά..νομίζω! :)