Εμείς και οι επιλογές μας...
Μετά από δύο χρόνια συναισθηματικής ταλαιπωρίας και συναισθηματικής εξάντλησης, σε σχέσεις αδιέξοδες και "μισές", με ανθρώπους, είτε "δεσμοφοβικούς", είτε κλεισμένους πίσω απ'τα τείχη του εγωισμού τους... Μετά από μια εμπειρία καταστάσεων με ανθρώπους αυτοκαταστροφικούς, που δημιουργούσαν σκοτάδι εκεί που υπήρχε φως, που προσπαθούσαν να με τραβήξουν στο ελκυστικό τους σκοτάδι, ρουφώντας από μένα τα πιο υγιή μου κομμάτια... Μετά από τις "έγκαιρες" φυγές μου από τους "βρικόλακες του συναισθήματος"... Μετά από την πάλη να ξαναβάλω κάθε φορά τα κομμάτια μου στη θέση τους και να προχωρήσω προς το φως της ψυχής μου, χωρίς να κοιτάζω πίσω μου, και... Μετά από την οδυνηρή διαπίστωση, κάποια στιγμή, ότι αυτό απαναλαμβάνεται και κόντρα στην θέλησή μου να μην πέσω στην παγίδα των γενικεύσεων και στην πίστη μου, ότι "δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι", βρέθηκα αντιμέτωπη με τον ίδιο μου τον εαυτό, θέτοντάς του το εξής ερώτημα: φταίνε οι άλλοι ή οι επιλογές μας τελικά; Ακόμα κι αν αυτό δεν φαίνεται εξ' αρχής ή δεν μπορεί να διαγνωσθεί από την πρώτη στιγμή, όμως καταλήγει τελικά έτσι, τι είναι αυτό τελικά που προσδιορίζει αυτές μας τις επιλογές και στρέφει το βλέμμα μας σε "λάθος" ανθρώπους;
Τί είναι αυτό που μας οδηγεί, συνειδητά ή ασυνείδητα, σε επιλογές που μας πληγώνουν;