Και πριν ξεκινησω να πω οτι μεσα στα νευρα μου πρεπει να γραψω ξανα ολο το κειμενο,γιατι κοπηκε η συνδεση και χαθηκε και το κειμενο!και δεν θυμαμαι και τι εγραψα πριν...ακριβως!
Λοιποοον...ποσο σπαστικο ειναι να εισαι ενθουσιασμενος με κατι και να σου το χαλανε;
Απο την αρχη...μπλα μπλα μπλα,ειμαι 17 χρονων και εχω κατι φιλες (μεσα σ αυτες και η ξαδερφη μου) απο την πολη του μπαμπα μου,οι οποιες ειναι ενα χρονο μεγαλυτερες μου!περσι με την ξαδερφη μου και μια απο τις αλλες κοπελες πηγαμε στο εξοχικο μου και περασαμε φοβερα.μου ελεγαν οτι μετα απο αυτο το τετραημερο οτι και να κανανε τους φαινοταν ξενερωτο!
Επισης παντα μου ελεγαν οτι με εβλεπαν σαν συνομιληκη,και σιγα ο ενας χρονος κλπ.
Ημουν χθες στου μπαμπα μου και του λεω "α!δεν σου ειπα,τα κοριτσια εκλεισαν για παρο" και μου λεει "ε,γιατι δεν πας κι εσυ;" εμεινα λιγο,αλλα καταλαβαινω...παντα ημουν το καλο παιδι της οικογενειας! Τελοσπαντων,του λεω οτι αποκλειεται να με αφησει η μαμα αλλα οταν γυρισα σπιτι της πεταξα την ιδεα και μου ειπε να παω!παιρνω λοιπον την ξαδερφη μου τηλεφωνο και της ειπα αν θελουν να παω μαζι τους.μου ειπε πως αυτη δεν εχει προβλημα,αν και δεν την ακουσα ιδιαιτερα ενθουσιασμενη.μου ειπε πως θα ρωτησει και τις υπολοιπες! Εγω υπεθεσα οτι δεν θα εχουν προβλημα,αφου εγω δεν θα ειχα,και αφου υποτιθεται μ αγαπανε τοσο πολυ! Ετσι αρχισα να κανω σχεδια.με παιρνει σημερα τηλεφωνο η ξαδερφη μου και μου λεει "δεν γινεται." της λεω δεν πειραζει και μου λεει "πειραζει...αλλα πχ με την Ρ δεν γνωριζεστε τοσο καλα και καταλαβαινεις...εννοω,θα δεις κι εσυ του χρονου πως ειναι αλλιως!"
Δεν θα ειναι αλλιως φετος στο εξοχικο μου,αλλα θα ειναι στην παρο;ενιωσα ηλιθια και που πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για να τους φορτωθω!αλλα που να το φανταστω;και πες οτι πχ μονο η Ρ ειχε προβλημα...εγω στη θεση της θα το καταπινα.ποτε δεν λεω οχι...δεν χαλαω χατιρια...αλλη μια φορα αποδειξη οτι με κανουν οτι θελουν!ολοι!
Πριν ειχα γραψει κι αλλα,αλλα τωρα νυσταξα,οποτε τα εγραψα πιο συντομα.
Συγγνωμη αν σας κουρασα....δεν ζηταω συμβουλες η κατι τετοιο...γιατι δεν χρειαζονται....απλως ηθελα να τα βγαλω γιατι αυριο θα πρεπει να τις υπερασπιστω στη μαμα μου που θα μου λεει οτι ειμαι αιωνιο κοροιδο και θα εχει δικιο!
Αν εχετε κι εσεις μια τετοια ιστορια περιμενω να την ακουσω.:)
Ευχαριστω που το διαβασατε!:D