Γεια σας,ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε forum και τωρα το κανω γιατι θα ειχα αναγκη καποιες συμβουλες.
Λοιπον εχω μια σχεση εδω και 9 μηνες η οποια παει παρα πολυ καλα της περισσοτερες φορες.Αγαπιομαστε,περναμε ωραια,εχουμε πολλα κοινα αλλα μεσα σε αυτους τουσ 9 μηνες μαλωνουμε παντα για τα ιδια θεματα και δεν βλεπω καμια αλλαγη.
αυτη θελει να βγαινει με της φιλες της κ με τους φιλους της,εγω ομως δν το βλεπω λογικο αυτο και ετσι εχω περιορισει τον εαυτο μου κ προσπαθω να μην κανω πραγματα που την ενοχλουν για να μην νιωθει η ιδια οτι κανει μονο αυτη θυσιες για την σχεση μας,αλλα μεχρι τωρα δεν βλεπω πολλες θυσιες απο αυτην κ δεν ξερω αν με αγαπαει στα αληθεια,αλλωστε η αγαπη δεν ειναι μονο τα λογια αλλα κ οι πραξεις.
Για λιγο καιρο ημασταν καλα επειδη δν μου εδωσε κανενα δικαιωμα να ξαναμαλωσουμε αλλα πριν απο λιγες μερες εμαθα οτι θα παει διακοπες με τους φιλους της κ Στεναχωρηθηκα πολυ γιατι την τελευται φορα που εφυγε ειχα "πεθανει" ημουν πολυ χαλια κ δν ξερω αν μπορω να ξαναπερασω κατι τετοιο(η προηγουμενη φορα ηταν η 7ημερη με το σχολειο κ αυτη την φορα θα ειναι μονοι τους).
Ετσι ειπα να της ζητησω να μην παει επειδη ηξερα οτι δεν θα το αντεχα κ αυτη ηταν η πρωτη φορα που της ζηταω οτιδηποτε.Της το ζηταω λοιπον κ ,μου λεει οτι δν γινεται να μην παει κ οτι θελει πολυ να παει κ τετοια κ με ρωτησε αν θελω να κανει κατι που θα την στεναχωρησει!και οπως ολους μας τους καυγαδες δν βρισκει λυση κ απλα περιμενει να μου περασει εμενα,κ ετσι εγινε για 2-3 μερες ημασταν καλα αλλα εγω ηλπιζα οτι μπορει να σκεφτει αυτα που ειπαμε κ να μην παει τελικα αλλα για αλλη μια φορα δεν με σκεφτηκε κ εκλεισε να παει στις διακοπες κ απο τοτε που το εμαθα εχω γινει πολυ χαλια κ της μιλαω πολυ ψυχρα κ σαν να μην εφτανε αυτο θελει να βγαινει αργα με της φιλες της κ να παει σε διαφορα beach party κ αυτο με κανει να ειμαι ακομα πιο χαλια.
θελω να μου πει καποιος τι να κανω σε αυτην την κατασταση,κ μηπως φταιω εγω που εχω θυσιασει τοσα για αυτην?