Καθηγητής αυτός, φοιτήτρια εγώ
Γεια σας! Είμαι καινούρια στο σάιτ! Είμαι 26 χρονών και πριν από λίγες μέρες ορκίστηκα στη σχολή μου.
Αυτός ήταν καθηγητής μου. Αρχίσαμε να έχουμε στενότερη επαφή όταν προέκυψε ένα θέμα σχετικά με το εράσμους. Έτσι κι εγώ συχνά πήγαινα στο γραφείο του και συζητάγαμε τα σχετικά. Δεν ήμουν ερωτευμενη, όμως σιγά-σιγά δέθηκα μαζί του. Έλεγα ότι είναι ο 2ος πατέρας μου (έχει ακριβώς!! την ίδια ημ/νία γέννησης με τον μπαμπά μου- και όχι δεν προσπαθώ να καλύψω το κενό του είναι 2 εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι).
Αργότερα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω την πτυχιακή μου με άλλον καθηγητή.Αφού μόνο μ'αυτόν είχα έρθει κοντά.Έφυγα(ξενοίκιασα) εγώ για την πόλη μου κ είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία αποκλειστικά για την πτυχιακή.
Αργότερα μου είπε ότι έφυγε από το πανεπιστήμιο και θα πάει μάλλον στην Αθήνα ή στο εξωτερικό.
Έτσι πριν από λίγες μέρες που ήταν η ορκωμοσία δεν σκεφτόμουν ότι θα τον δω εκεί!
Εκεί που καθόμασταν λοιπόν στο αμφιθέατρο περιμένοντας να αρχίσει η ορκωμοσία, μου λένε κπα παιδιά: "Α! να και ο ....ς περασε από την πόρτα". Εγώ κάτι ένοιωσα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω! Χαρά? Ενθουσιασμό? Πάντως ένιωσα έκπληκτη! Δεν το περίμενα να ήταν ο καθηγητής μου εκεί.
Κοιτούσα να δω αν θα με εντοπίσει για να με κοιτάξει.Αλλά ήταν τόσος κόσμος που δεν συναντηθήκανε τα βλέμματά μας. Όταν σηκώθηκα να παραλάβω το πτυχίο, ήταν αυτός που μου έσφιξε για ώρα το χέρι λέγοντάς μου συγχαρητήρια. Κ γω του είπα "θα τα πούμε αργότερα".
Μετά εγώ όλη την ώρα έλεγα στους άλλους που είναι ο ....ς να βγω φωτογραφία μ'αυτόν, ενώ όλοι βγαίνανε με κάποιον άλλο. Αλλά είχε φύγει αμέσως. Κ μετά τους έλεγα να πάμε μέχρι το γραφείο του..
Πήγα λοιπόν μετά στο γραφείο του να τον δω, μιλήσαμε για άσχετα πράγματα... Του είπα ότι σκέφτομαι να κάνω μάστερ κ να ψάξω για δουλειά στην χώρα του εξωτερικού που μάλλον θα πάει κ αυτός(παρ'όλο που σιχαίνομαι το κρύο!) και μετά μου μίλησε για κάποια άλλα πράγματα-τα οποία εγώ τα λέω "επιστημονικά" LoL
Χθες το βράδυ του έστειλα ένα μέιλ -όπου τον ρώταγα για το μάστερ κ για δουλειά στο εξωτερικό- με μόνο σκοπό να του γράψω στο τέλος "Υ.Γ.Χάρηκα πολύ που σας είδα στην ορκωμοσία".
Αυτός μου απάντησε σήμερα αποκλειστικά κ μόνο σε ότι ρώταγα και στο τέλος "φιλικά" και το όνομά του.
Με παραξένεψε αυτό το φιλικά.Δηλαδή γιατί το έβαλε? Για να μην πω τίποτα πιο τραβηγμένο?
Το θέμα επίσης είναι ότι βρισκόμαστε πολύ μακρυά... χιλιομετρικά ενοώ, οι πόλεις μας απέχουν πάρα πολύ!
Αλλά εγώ έχω κολλήσει!!! Πως μπορώ να τον προσεγγίσω? Πως να τον κάνω να βρεθούμε και που? Να στείλω άλλο μέιλ?Όπου να λέω τι??
Να πω ακόμα ότι όταν έφυγα από το γραφείο του είχα ξεχάσει το πτυχίο μου εκεί.Με φώναξε να γυρίσω κ να το πάρω. Όταν πήγα να το πάρω, μου λέει "σου παραδίδω εγώ το πτυχίο σου, συγχαρητήρια κ καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι" κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι κ ακριβώς! Και μου λέει έλα να σε φιλήσω κ με φίλησε σταυρωτά!!
Βασικά εγώ έχω κολλήσει. Τον θέλω κ θέλω να τον δω. Θα θελα να είχα την ευκαιρία να μπορέσω να τον κερδίσω, όμως αυτή η απόσταση................!!!!!!!Αχ κ δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό.
Αυτός μένει στην Αθήνα. Εγώ μένω πολύ μακρυά. Δεν θέλω να αναφέρω το που ακριβώς, όμως είναι πολύ μακρυά από κει. Αν πάω εκεί θα είναι μόνο γιαυτόν.Και αν τελικά δεν δεχτεί θα απογοητευτώ πάρα πολύ, αφού θα χω κάνει ολόκληρο ταξίδι. Το μέσο της απόστασης είναι η Θεσσαλονίκη, όπου πάω αρκετά συχνά. Όμως δεν νομίζω να πηγαίνει αυτός καθόλου.
Α! Αυτός είναι 52, όμως δεν του φαίνεται!
Τι άλλο μπορώ να κάνω? Μακάρι να ήταν ακόμα ο καθηγητής μου και να ήμουν ακόμα φοιτήτρια, κάπως θα μπορούσα να το χειριστώ, αφού θα ήμασταν κ στην ίδια πόλη και θα είχαμε ένα σημείο αναφοράς(το παν/μιο). Τώρα όμως??????