Η μητέρα μου έφυγε...αφήνοντας πίσω της εμένα και τον πατέρα μου και ένα γράμμα... όπου εγραφε πως η κατασταση δεν πήγαινε αλλο με τον πατέρα μου και επειδή δεν θα αντεχε να τη δω να φεύγει,έφυγε απροειδοποιήτα...Πόνεσα και έκλαψα και κλαιω ακόμη. Στο γράμμα αναφέρει οτι δεν θα ξαναγυρίσει αλλα πάντα θα με στηρίζει και θα με βοηθά...ειμαι λεει σε μια ηλικία (21 χρονων) που δεν θα επρεπε να με επηρεάζει η σχέση που έχει με τον πατέρα μου και πως είμαι αρκετα ωριμη για να τα καταφερνω γενικά μονη μου. Αυτό το καταλαβαίνω,οπως θα το καταλάβαινα αν χώριζαν σαν πολιτισμένοι ανθρωποι και συζητούσαν ...ομως δεν έγινε αυτό προτίμησε να φυγει απο το σπίτι.Ολα ξεκίνησαν οταν έγινε επανασύνδεση με τον αδελφο της απο το εξωτερικό μετα απο 15 χρόνια,ο οποίος πιστευω πως φταιει για αυτη τη κατασταση. Η μητέρα μου παντρευτηκε τον πατερα μου από προξενιό στα 20 και είπε οτι τοσα χρόνια ενώ υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους παράμεινε μαζί του για χάρη μου!!κι όμως υπήρξαν πολλές φορές που είδα την μητέρα μου ευτυχισμένη,δεν καταλαβαιω.Ο πατερας μου από την αλλη αγαπάει με τον δικό του τρόπο,αν και δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικος και έχει πολλα ελαττώματα με το παραπάνω.Βέβαια δεν παραδέχεται ποτε οτι φταίει και νομίζει οτι έχει πάντα δικιο.Την μήτέρα μου θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω την τέλεια γυναίκα (ειναι η καλύτερη μου φίλη)ακόμα και όταν τη γνωριζεις ,αγαπητή, εργατική και ατομο που νοιαζεται για τα συναισθηματα των αλλων σε βαρος πολλλες φορες της δικής της ευτυχίας. Δεν περίμενα τέτοια ενέργεια από αυτήν,αν και έβλεπα οτι την είχε πιάσει μια ψιλοκατάθλιψη.Βρέθηκα απο τη μια στιγμή στη αλλη σαν να παίζω σε ταινία χωρίς τη θέληση μου και σε περίοδο εξεταστικής κιόλας.Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με τι να σκεφτώ,τι να κάνω και αν υπαρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.