Κατα ποσο πιστευεται βοηθαει το σεχ στην ψυχολογικη υγεια?
Printable View
Κατα ποσο πιστευεται βοηθαει το σεχ στην ψυχολογικη υγεια?
Σε πολύ σημαντικό βαθμό αφού τα ένστικτα αποτελούν έναν από τους τρεις βασικούς άξονες (νόηση-συναισθήματα-ένστικτα) πάνω στους οποίους βασίζεται η καλή μας υγεία.
Ανάλογα! Το σεξ με την κοπέλα σου ή μόνος σου είναι καλό για την ψυχολογία μας..αλλά αν κάνεις συνέχεια one night stand πιστεύω οτί αναλώνεσαι ψυχικά και ψυχολογικά ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε..
ΠΟΣΟ ; Ανεκτιμητη η αξια του ερωτα (γιατι το σεξ μπορει ναναι και καμια ξεπετα ..ε;) . για την υγεια σε ολα τα επιπεδα .
(Το ερωτημα θαπρεπε να τεθει αλλιως . ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΕΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΕΞ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ;________>καθοτι προηγειται η προληψη παντα ) ______και η απαντηση θα ηταν: ,Παρα , παρα πολυ !!!
Τωρα γιατι οι ανθρωποι οδηγουνται στην αποχη ,,,ειναι ενα μεγαλο ζητημα αλλης συζητησης.......
ο καθένας όπως νιώθει βασικά πρέπει να κάνει και όχι να επιβάλλουμε στο εαυτό μας πράγματα που δεν είναι για εμάς....όπως νιώθουμε λοιπον αρκεί να νιώθουμε καλά με εμας!
Πολύ σημαντικό το point σου Χριστίνα, πιστεύω πως μέσα από μια σταθερή σχέση ισορροπούμε καλύτερα γιατί είναι σεξ μαζί με τρυφερότητα και ο συνδυασμός αυτός είναι βασικός. Παρολ' αυτά υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν έτσι από φυσικού τους χωρίς να τους γυρνάει μπούμεραγκ.
Χαίρομαι που συμφωνείς Gypsy Cello...έχω δει ανθρώπους που αναλλώνονται χωρίς σκοπό γτ ίσως πιστεύουν οτί έτσι διασκεδάζουν ή για να ξεπεράσουν δικά τους προβλήματα και το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται χειρότερα.δεν καταλαβαίνουν τις συνέπειες..αρρωσταινουν-μολύνονται πνευματικά,σωματικά,ψυχικά και ασταθείς σαν χαρακτήρας...οπότε η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ είναι το παν.
lost body σιγουρα παιζει ρολο το σεξ στην ψυχικη υγεια κ ισορροπια αρκει να μπορεις να το κανεις κ να το απολαμβανεις, γιατι αμα πχ εισαι με χαπια κ το κανεις μηχανικα κ δεν πολυνιωθεις κ εχεις μειωμενη libido, τοτε ειναι γαμησε τα κ αφησε τα.....:P
αμα μπορεις παντως, κανε , βοηθαει στην ψυχικη αναταση..
Οχι ρε συ δεν εννοω αυτο !!! λολ!!!!
Γραφεις εσυ : "Πολλά προβλήματα ψυχολογικά δημιουργούνται μετά από ερωτικές απογοητεύσεις."
Κ συμπληρωνω εγω : Κ τα ψυχολογικα προβληματα μπορουν να οδηγησουν σε απογοητευσεις η συγκρουσεις στις σχεσεις η χωρισμους επειδη πχ ο ενας μπορει καποια στιγμη να αγανακτησει εξ αιτιας αυτου του παραγοντα....
ωραια το αγαπημενο μου θεμα <<make love not war>>!! το σεξ φερνει αναταση ψυχης,ηρεμια,χαλαρωμα καλυτερη λειτουργια του συστηματος......βοηθαει γενικα καλο ειναι να κανουμε!!
χαχαχαχαχα εχω λιωσει !!!!! ανεμε πολυ ωραια τα γραφεις!!! sorry κι ολας αλλα μαλλον εισαι πολυ ικανοποιημενος σ αυτον τον τομεα, ε?? :)
Γιατι απ τον τροπο που εγραψες το ποστ, καπως μου ηρθε αυτο, anyway... :) (ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι !!! )
απλα το σεξ ειναι εκφραση ζωης απλα πολυ απλα χωρις εκλογικευσεις ταμπου και αναλυσεις................................ .........