Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο;
Πραγματικα δεν ξερω τι τιτλο να βαλω για ολα αυτα που σκεφτομαι.
Ας βαλουμε για τιτλο κάτι σαν το "Οι εξωφρενικες σκεψεις ενος αρσενικου κορμιου"
Εξωφρενικες επειδη δε θα ελεγα οτι συμβαδιζουν με το κατεστημενο.
Ας ξεκινησω με αυτο. Το σωμα μου δεν ειμαι εγω! Το σωμα μου ειναι ενα εργαλειο για να ικανοποιω τις αναγκες μου, απο τις πιο βασικες μεχρι τις πιο ασημαντες. Βεβαια το σωμα μου εχει αναγκες και αυτο. Οταν πειναω δεν πειναω εγω, αλλα το σωμα μου. Ξεχωριζω τις αναγκες μου λοιπον σε βιολογικες-υλικες και πνευματικες.
Το σεξ κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι αναγκη πνευματικη και το σωμα μου ειναι ενα εργαλειο που μου επιτρεπει να βιωσω ολα αυτα τα συναισθηματα που μου προσφερει η "ενωση" με καποια υποτιθεμενη δεσποινις (που ομολογω πως αυτο τον καιρο δεν υπαρχει).
Πραγματικα δε νομιζω πως μπορω να το αναλυσω περισσοτερο, το βρισκω πολυ απλο και ευνοητο ολο αυτο το θεμα.(Κι ομως θα το αναλυσω λιγο ακομη). Το σεξ για μενα ειναι τροφη για το μυαλο και πιστευω πως κακως το εχουμε συμπεριλαβει στη λιστα των σαρκικων απολαυσεων που κατα τροπο τινα υποβιβαζει παρα πολυ την πραξη και δημιουργει ταμπου που δε θα επρεπε να υπαρχουν.
Το σωμα μου, μου ζηταει καθε μερα φαγητο με αποτελεσμα ο εγκεφαλος μου να δημιουργει το αισθημα της πεινας ΟΜΩΣ το σωμα μου δε μου εχει ζητησει ποτε σεξ. Ο εγκεφαλος μου απο την αλλη μου εχει ζητησει σεξ με αποτέλεσμα το σωμα μου να κανει αυτο που πρεπει (στύση το αποκαλούν για να μην προσβάλλουν τους εύθικτους) για να ικανοποιήσει τον εγκεφαλο μου.
Και ελα πες μου εσυ μετα ότι το σεξ ειναι σαρκικη απολαυση. Θα δεχθω (και αυτο με το ζορι) οτι το σεξ ειναι μια πνευματικη απολαυση με μέγα ισόβιο χορηγο το σωμα μας.
Κι όλα αυτα επειδή ΕΓΩ δεν ειμαι το σωμα μου...
Αντιδράσεις θετικές ή αρνητικες όλες δεκτες! Εσύ τι σκέφτεσαι;