Αυτοπεποίθηση και Αυτοεκτίμηση
Είχα γράψει και στο παρελθόν για αυτό αλλά δυστυχώς παραμένει και ανάλογα με τις συγκυρίες εντείνετε, δεν είναια είναι απλώς μια κακή διάθεση δεν κάνω πράγματα που θα έκανα και θα έπρεπε να κάνω στην ουσία είναι σαν να χάνω την ζωή μου. Δεν ρισκάρω δεν τολμάω διότι φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω, φοβάμαι να ανταγωνιστώ.
Καταπνίγει μέχρι και την τελειομανία που με χαρακτηρίζει, δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε οι φίλοι μου λένε ότι μερικές φορές νομίζουν ότι είμαι άλλος άνθρωπος και τα χάνουν με την καλή έννοια, εγώ απλά τυγχάνει να έχω ξεχάσει ότι πάσχω από έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Επίσης, τον τελευταίο καιρό με διακατέχει ένα μυστήριο άγχος αγχώνομαι με σενάρια που σε άλλους φαντάζουν δύσκολα πραγματοποιήσιμα και δεν είναι τόσο σημαντικά και δεν δικαιολογούν τέτοιο άγχος αλλά αγχώνομαι πάρα πολύ έντονα, έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και είμαι μόλις 25.
Επίσης, νιώθω ότι έχω πέσει σε έναν βαθύ ύπνο σε μια safe mode αναβάλω τα πάντα για αύριο και έχουν περάσει μήνες με ξυπνάνε λίγο αρκετοί δυνατοί καφέδες αλλά και πάλι τίποτα, σκεφτόμουν τίποτα αμφεταμίνες για να ξυπνήσω το μυαλό μου αλλά το θεωρώ ως τελική επιλογή.
Για βοηθήστε και εσείς,
Αυτή την δημοίευση ήταν να την στείλω μήνες πριν αλλά όλο το άφηνα για αυρίο και και και...