ΠΙΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΛΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ
Καλησπερα σας,
ξερετε πολλοι απο δωθε ποια ειναι η εμμονη μου. βασικα οι 2 εμμονες μου. το βαρος και οι serial killers. εχω πεσει με τα μουτρα τελευταια σε μονιμως βιβλια μελετες ιντερνετ μαζευω αρθρα μονιμως δεν εχω καθολου εμπνευση να τελειωσω το αρθρο μου γιατι δεν ξερω πως να καταληξω ενω το χω γραψει, και ολο βρισκω και νεα πραγματα που θελω να συμπεριλαβω και δεν γινεται! και στο τελος δεν μου αρεσει αυτο που εγραψα! σκατα ονειρευομουνα
ασχετα απο αυτο λοιπον, εγω δεν βλεπω συχνα τηλεοραση, βλεπω μονο ταινιες και σειρες στο Nova που χω σπιτι μου. σκ που μενω σπιτι του δικου μ καμια φορα, αναγκαζομαι να βλεπω τηλεοραση επειδη δεν εχει Nova αυτος. ειδα λοιπον εκεινη τη διαφημιση που βλεπα και το πασχα στο χωριο (ουτε εκει εχει Nova) του conex στο εξοχικο και εφαγα φλασια. αμεσως με επιασε μια ενδιαφερουσα αγχωδη κριση σχετικα με το οτι η συγχρονη κοινωνια μας περναει εμμεσα μηνυματα να σταματησουμε να μιλαμε και να επικοινωνουμε με αλλους ανθρωπους και την φυση, και να κανουμε αυτα που καναμε μεχρι τωρα μονο με ηλεκτρονικη μορφη
- ψωνια στο νετ
- σεξ στο νετ
- chat στο νετ
- φιλιες στο νετ
κοκ
λοιπον μεσα σε ολα ερχεται χτες τ απογευμα σπιτι ο ξαδερφος μου που ειναι 10 χρονων, και αντι να κατσει να παιξει πχ με τον σκυλο η το αλλο μου ζωακι παει και στρογγυλοκαθεται με την μια στο pc και με φωναζε κιολας να τον βλεπω που σερφαρει στις σελιδες, εμπαινει παντου ακομα και στο google map (τι σκατα το θελει το google map) και μου θυμισε που μουνα μικρη στο εξοχικο και μαθαινα βουτιες και φωναζα στην μανα στην παραλια ''μαμα κοιτα! μαμα κοιτα!''
τωρα αυτο το παιδι φωναζει ''κοιτα'' για να το δω να παιζει παιχνιδια Online σκοτωνοντας ζομπι.
αυτο παλι συνηρμικα κινηθηκε στην λεξη ''εξοχικο'' και θυμιθηκα την διαφημιση. δλδ λεει σε ολα τα παιδια τωρα που ναι καλοκαιρι και πανε διακοπες τσαμπα στα εξοχικα που πληρωνουν οι γονεις τους για να μην καθονται τα καημενα στην αθηνα και σκασουν μεσο - Αυγουστιατικα, οτι πρεπει να παρουν connex στο εξοχικο επειδη θα βαριουνται και θα καταληξουν να παιζουν με ενα πιστολακι και να λιωνουν ενα σοκολατενιο παπακι.
εχω εκνευριστει ΤΑΜΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ τα πιστολακια ειναι για τα μαλλια και τα σοκολατενια παπακια να τα τρωμε! αλλα παιδια δεν εχουν καν εξοχικο λιωνουν στους δρομους και δεν εχουν καν νερο να λουστουν για να χρησιμοποιησουν πιστολακι και φυσικα που σκατα να βρουνε σοκολατενιο παπακι να φανε!
αισχος η κοινωνια μας! και καλα εγω και εσεις προλαβαμε και παιξαμε στις γειτονιες και μονοι μας και με αλλα παιδακια. τωρα τι? το βλαμμενο ο ξαδερφος μ τον βλεπω να ναι ενας ακοινωνητος 40χρονος παρθενος που αντι να κανει σεξ θα την παιζει μπροστα σε ενα pc και θα βγαινει με φιλους του μεσω imuv.
τι θα κανουμε ρε σεις? εγω αποφασισα να παραπονεθω με γραμμα στα καναλια για την διαφημιση. πληση εγκεφαλου. ντροπη
(by the way αγορασα το sony ericsson xperia x10 mini PRO το χει κανεις?)