KATAHLIPSI I APLA LATHOS TROPOS SKEPSIS?
Γεια σας. Ειχα περασει καποια κατασταση αγχωδων διαταραχων (αν πατε στο αγχος,υπερενταση θα διαβασετε το θεμα μου) οι οποιες αγχωδης διαταραχες σταματησαν σχεδον τελειως τωρα αλλα τις διαδεχτηκε κατι χειροτερο. Ξεκινησαν αρχες Ιουλιου και σταματησαν καπου μεσα αυγουστου. Μετα ομως αρχισα να βλεπω ολα τα πραγματα αρνητικα, ενιωθα οτι δεν υπαρχει νοημα στη ζωη και γενικα αφηνα το μυαλο μυο να τρεχει σε τετοιες σκεψεις (και τι γινεται μετα το θανατο, και ποιο το νοημα ολων αυτων που κανουμε κτλ κτλ). Επειδη ενιωσα οτι κινδυνευα πριν με το αγχος (ειχα και ενα μικρο προβλημα υγειας εκεινο το μηνα) και φοβομουν μηπωε πεθανω, πολλες φορες το ενιωθα και με σιγουρια οτι παει θα πεθανω τωρα ξερω γω, μου δημιουργηθηκε εντονη φοβια και σκεψη γυρω απο το θανατο. Νιωθω οτι ματαια κανουμε καποια πραγματα αφου θα πεθανουμε και τετοια. www.help-net.gr , αν διαβασετε το αρθρο για το θανατο νιωθω ακριβως τετοια συναισθηματα. Οταν νιωθω ετσι και σκεφτομαι αυτα νιωθω και αισθηματα απελπισιας σαν να ειμαι παγιδευμενος καπου και δε μπορω να σωθω με τιποτα. Σαν χωρις ελπιδα αφου σκεφτομαι οτι θα πεθανω κτλ. Μπορω και κανω πραγματα κανονικα και με τη παρεα μου μια χαρα και με τη κοπελα, σε σηεμιο που κανεις δεν εχει καταλαβει για αυτο αλλα εγω μεσα μου πολλες φορες δεν βρισκομαι πραγματικα εκει αλλα σκεφτομαι τα δικα μου αυτα και νιωθω χαλια πραγματικα. Εχει νιωσει κανεις παρομοια? Το εχει ξεπερασει? Εχουν ερθει και στιγμες που νιωθω τελειως φυσιολογικα αλλα παλι μου ερχονται ολα αυτα μετα. Συναντησεις με ειδικο θα βοηθησουν?