Originally Posted by
Christina82
Καλησπέρα!
Με τον φίλο μου ή μάλλον πρώην μου(? δεν ξέρω!) μετά από έναν χωρισμό δεν τα πηγαίναμε καλά..Το θέμα είναι οτί φοβάται να μου πει αυτό που μπορεί να τον προβληματίζει..Γιατί φοβάται?! Μήπως δεν το δεχτώ και αντιδράσω και γίνουμε χάλια.
Εδω απαντας η ιδια στην ερωτηση σου απο ό,τι βλεπω, το οποιο μας λεει οτι αυτος ο ανθρωπος σε θελει, αλλιως δεν θα τον ενοιαζε να γινετε χαλια και θα σου ελεγε αυτο που σκεφτεται χωρις να φοβαται.. Παμε παρακατω.
Μου φαινεται παράξενο και άδικο γτ από την στιγμή που τα ξαναβρήκαμε του έδινα καλές στιγμές και ενώ και εμένα με φοβιζε να εκφραστώ παρ'ολα αυτά θεωρησα σωστό να ξεπεράσω την χαζή προκατάληψή μου και να συζητάω για αυτό που με απάσχολεί. Εκείνος όμως είναι προκατειλημένος και αντί να μου πει τι έχει,μου συμπεριφέρεται περίεργα και άδικα ενώ εγώ θα πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου κάθε φορά.. παρότι τον ρωτάω και δεν μου απαντά. Συζητώντας του είπα οτι θα έπρεπε να βγει απο αυτη την προκατάληψη και να έχει τα κότσια να μου μιλάει γτ με αδικεί και χαλάει την σχέση, εκείνος είπε οτι εγω θα πρέπει να τον βγάλω από αυτήν την γ@#$% ψυχολογία που του δημιούργησα πριν τον χωρισμό...
Εσυ οπως λες καταφερες να μιλας για αυτο που σε απασχολει, αλλα το θεμα του φιλου σου απο οτι μας ειπες παραπανω ειναι αλλο, οτι φοβαται την αντιδραση σου σε αυτον. Αυτο το εχεις αλλαξει; Θα μου πεις απο τη στιγμη που δε σου μιλαει ωστε να αποδειχτει δια της πραξης του λογου το αληθες, δηλαδη το πως θα αντιδρουσες σε αυτον, μονο υποθετικα μπορεις να απαντησεις. Και καπως ετσι για να μη χαλασει αυτη η "ισορροπια", ο φιλος σου δεν μιλαει, γιατι ισως να φοβηθηκε την αλλαγη σου που απαιτει να αλλαξει και αυτος αλλιως η σχεση σας θα διαλυθει, ή ισως απλα φοβαται οτι δεν εχεις αλλαξει (παντα συμφωνα με οτι μας εχεις πει σε αυτο το νημα μιλαω)
Το περίεργο είναι οτι συνέχεια λεει οτι με αγαπά και με θέλει και δεν μπορεί χωρίς εμένα και από την άλλη αυτό..
Αυτο το ειπαμε και πιο πανω, ναι, οσο παραδοξο και αν ακουγεται, αυτο δειχνει η σταση του, οτι σε θελει..
Σαφώς του είπα οτί είναι δικό του θέμα να διώξει αυτην την προκατάληψη γτ αν ο ίδιος δεν βγει από αυτό εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Μπορεί κάποιος να μου πει την αποψή του?
Ευχαριστώ!