ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ - STEDON
Γεια σας παιδια τι κανετε??
Λοιπον απο τα 16 υποφερω απο κρισεις πανικου με αγχωτικα ψυχοσωματικα συμπτωματα κ εχω γενικευμενη αγχωδη διαταραχη... ειδικα τα βραδυα με πιανουν τρελα ψυχοσωματικα πζ τρεμουλο, ταχυπαλμια, αρρυθμιες, ζαλαδα, αισθηση οτι πεθαινω κτλ.. ειδικα αμα προκυψει κ καποιο στρεσογονο γεγονος τοτε χειροτερευουν τα πραγματα κ πρεπει να το παλεψω περισσοτερο....
Αρχικα επαιρνα xanax αλλα απο ενα σημειο κ μετα δεν με επιαναν, κ επειτα μου τα αλλαξε στα λεξοτανιλ τα οποια με βοηθανε παρα πολυ κ τα παιρνω μεχρι κ σημερα... τωρα επιδη μαλλον κ αυτα τα συνηθισα αν κ δεν πιστευω ισχυει αυτο γιατι με βοηθανε, μου τα αλλαξανε σε stedon των 10 mg κ η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να τα αρχισω... αφου με τα λεξοτανιλ ειμαι μια χαρα γιατι να τα αλλαξω??
Κανεις εμπειρια με το στεντον?? Οποιος εχει εμπειρια κ γνωριζει ας απαντησει, ειναι πολυ σημαντικο για μενα.. τα ειχα παρει κ παλιοτερα ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα....
Βασικα ολα που ανηκουν στις βενζοδιαζεπινες πανω κατω ιδια ειναι?? Τι να κανω γαμωτο, πειτε μου, εχω αγχωθει, νιωθω ασφαλεια με τα λεξοτανιλ κ φοβαμαι να τα αλλαξω μηπως παει κατι στραβα...
Thanx εκ των προτερων!!!!