Originally Posted by
gay_m_boy
Γειά σας! Αποφάσισα να δημοσιοποιήσω στην κοινότητα το ζήτημα που με απασχολεί στη σχέση μου γιατί πιστεύω ότι αφορά πολύ κόσμο, άντρες και γυναίκες. Ανήκει στην περίφημη υποκατηγορία: μένω μαζί του/της από ανασφάλεια/αδυναμία.
γεια!!!!
Ας κάνω μια περιγραφή...
Είμαι μαζί με έναν άνθρωπο εδώ και περίπου δύο χρόνια. Με γνώρισε σε μια καλή φάση, όπου περίμενα καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά μου, πρόσεχα την εμφάνισή μου (στο μέτρο του εφικτού για τα δεδομένα μου) και είχα μια αισιοδοξία για το μέλλον. Του παρουσιάστηκα (όχι προσποιητά), ως ένα δυναμικό και αρρενωπό άτομο. Στην πορεία της σχέσης φάνηκε ότι τα πάμε και πολύ καλά στο ζήτημα του σεξ (μέχρι τον Ιανουάριο, τουλάχιστον). Όμως, υπήρξαν εξωγενείς παράγοντες (επαγγελματικοί, σοβαροί οικογενειακοί κτλ) που με έριξαν αρκετά ψυχολογικά. Αυτό, σε μεγάλο βαθμό κατάφερα να μην το περάσω στη σχέση μου. Όμως, λίγο πολύ παράτησα τον εαυτό μου (έβαλα λίγα κιλά), έχασα κάτι από την αισιοδοξία και την προσδοκία για το μέλλον. Δεν τα πέρασα στον άλλο. Ολα αυτά είναι συμπληρωματικά στοιχεία της αφήγησης και δεν αποτελούν τον πυρήνα του προβλήματος, αλλά μόνο πιθανές αφορμές για αρνητικές εκδηλώσεις από τη μεριά του άλλου.
Θελοντας και μη καποια τετοια πραγματα περνανε και στη σχεση, αλλα ας παρουμε εδω ως δεδομενο οτι δεν εγινε κατι τετοιο.
Το πρόβλημα είναι το εξής: πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ οξύ στο πνέυμα, κεφάτο, με αυτοπεποίθηση και με ανοιχτό μυαλό, αρκετά εμφανίσιμο, που όμως αντιλαμβάνομαι ότι λίγο πολύ του αρέσει να έχει τους άλλους από κάτω του.
Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ
Η τωρινή μου κατάσταση νοιώθω ότι από την μια τον ξενερώνει και από την άλλη τον φτιάχνει γιατί του δίνει αφορμές να μου τη λέει.
Βάι βάι βάι βάι!!! Χαιρομαι που ΒΛΕΠΕΙΣ τι γινεται και απο τις δυο πλευρες του νομισματος! Καλο για σενα, μετραει υπερ σου!
Θέλει να σχολιάζει άλλους άντρες θετικά (και δεν έχει νόημα να τον ψέγω για αυτό, καθώς θα έδειχνα περισσότερο την ανασφάλειά μου, χωρίς κανένα κέρδος)
Ε;;;;;;;;;;;;;;;;; Εσυ το κανεις αυτο; Του αρεσει ή θα του αρεσε; Τι λες τωρα βρε, εισαι σε μια σχεση ο αλλος οκ παει το ματι του σε αλλους, αλλα καθεται και σου το λεει κιολας;; Και αυτο εσυ το λες και νορμαλ;; NO NO NO!!! ΝΟΤ acceptable..
και κάποιες φορές μου μιλά υποτιμητικά.
Aυτο και αν δεν ειναι αξεπταμπλ, αλλα τουλαχιστον εχεις επιγνωση, παμε και παρακατω
Επίσης, αν και τώρα είμαστε κάπως καλά σεξουαλικά, από τον Ιανουάριο μέχρι και πριν λίγο σχεδόν με απέφευγε. Ο λόγος δεν ήταν τόσο ότι δεν του άρεζα (λόγω πχ των κιλών που πήρα, που δεν είναι και πολλά), αλλά επειδή υπάρχει ορατό ενδεχόμενο να φύγω κάποια στιγμή (και αυτό όλο αναβάλλεται και αυτό τον επηρεάζει).
Αχαχουχα!! Εισαι λιγο αποστασιοποιημενος μαι φρεντ, αυτο καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις και απο το πως τα γραφεις, βλεπεις τα στραβα της σχεσης και δεν επενδυεις σε αυτην 100%, και ο αλλος το βλεπει μαλλον αυτο και τρομαζει, οποτε σου κανει κι εσενα λιγο τη ζωη μαρτυριο για εκδικησουλα
Σημασία έχει ότι τώρα, για πρακτικούς λόγους, μένουμε μαζί. Ουσιαστικά είμαι εξαρτημένος από αυτόν, μέχρι να φύγω από την πόλη (όταν γίνει αυτό σε 2, 5 ή 12 μήνες). Με φοβίζει ότι είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος στην παρούσα φάση, όταν είναι τόσο ψυχρός απέναντί μου. Δεν θέλει αγκαλιές και φιλιά (και είναι κάτι μόνιμο, δεν έχει σχέση καν με εμένα, καθώς το έκανε και με την προηγούμενη μακροχρόνια σχέση του).
Και ετσι θα ειναι παντα. Εσενα καταλαβαινω οτι δε σου αρεσει να εισαι με ενα τετοιο ατομο που δε μπορει να δωσει στοργη και τρυφεροτητα με το αγγιγμα του, βασικα απορω με τις αντοχες σου τοσο καιρο. Οποτε απο οτι μας ειπες και στην αρχη, μενεις απο συνηθεια, ε βαλε και λιγη εξαρτηση μεσα στη συνηθεια.
Από την άλλη, το φιλικό κομμάτι της σχέσης το βιώνουμε πολύ πιο ομαλά.
βεβαια, ειναι εξυπνος, ανοιχτομυαλος κτλ οπως ειπες, αρα καλα θα περνατε φιλικα και σε επιπεδο επικοινωνιας, αυτο μονο ομως ΔΕΝ ειναι σχεση, γιου φιλ δατ
Όμως, η όλη στάση του με υποτιμά ως άνθρωπο. Με κάνει να νοιώθω ανικανος να προκαλέσω τρυφερότητα και αγάπη (έστω αν μιλάμε για σαρκική/λεκτική έκφρασή της μόνο).
Δεν εισαι εσυ ανικανος να προκαλεσεις τρυφεροτητα, αυτος ειναι ανικανος να την παραγει.
Και το χειρότερο είναι ότι πρόκειται για την πρώτη μεγάλη μου σχέση και αυτό με κάνει να δυσκολεύομαι ακόμη περισσότερο να πω ότι φεύγω.
Πρωτη σχεση και το εχεις παρει τοσο ψυχραιμα, μια χαρα σε βρισκω
Π.χ. έχει κανονίσει κάποιες διακοπές για καλοκαίρι και με εμένα προγραμματίζει κάτι για αργότερα. Έχει τους λόγους του (και δεν διαφωνώ με αυτούς, καθώς θα ήθελα άλλου τύπου διακοπές από αυτές που θέλει αυτός). Αυτό που με πλήγωσε είναι ότι δεν με ρώτησε καν αν θα ήθελα να κάνουμε κάτι μαζί το καλοκαίρι και μετέθεσε αυτόματα τις κοινες μας διακοπέςγια αργότερα, σαν να είμαι η τελευταία του έννοια.
Ξερει οτι θα κανεις οτι θελει αφενος, και αφετερου ειναι λιγο αυτοκαταστροφικος βαζω στοιχημα ο τυπακος, οποτε μπορει με τον τροπο του να σε εξωθει στα ακρα να αντιδρασεις σαν να σε δοκιμαζει, καθως πικαρεται κιολας απο το ενδεχομενο της φυγης σου. παντως δε μας εχεις πει αρκετα και τα συμπερασματα που βφαζω ειναι λιγο εως πολυ ανοιχτα. Και επειδη επισης δεν τα παει καλα με τις σχεσεις, αγγιζει το θεμα τελευταιο, αν κατι σε ενοχλει, δεν το πολυακουμπας, αλλα αυτο ειναι εκει, φανταζομαι θα εχει χειριστικους τροπους αν πας να φυγεις να σε κανει να γυρνας πισω..
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν πρέπει να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος έχει τα ελαττώματά του.
Μερικων ανθρωπων τα ελαττωματα δεν παλευονται. Καποιοι ανθρωποι δεν ειναι για σχεσεις, τουλαχιστον οχι μεχρι να λυσουν καποια θεματα τους. εσυ πρεπει να κοιτας να περνας καλα, και αντρες που θα σε κανουν να περνας καλυτερα απο αυτον υπαρχουν πολλοι. Ισως επειδη ειναι η πρωτη σου σχεση δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, αλλα ετσι ειναι..
Το ότι είναι ψυχρός σε εκδηλώσεις σωματικές (αγκαλιές, φιλιά κτλ) δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί μου ή ότι δεν με αγαπάει ως άνθρωπο. Ίσα-ίσα, μου έχει δείξει πόσο πολύ σημαντικός είμαι, πόσο τον ηρεμώ και πόσο στηρίζεται πάνω μου. Αλλά είναι κακομαθημένος και θέλει να τον κανακεύουν και να έχει το πάνω χέρι.
Αμα θελει στηριγμα που δε χρειαζεται ουτε αγκαλιες ουτε φιλια, να παρει πατεριτσα. Το σεξ το απολαμβανουν και χωρις συναισθημα οι ανθρωποι, αρα αυτο δε λεει κατι απο μονο του, και οτι μπορει να σε αγαπαει σαν ανθρωπο δε σημαινει οτι σου αξιζει για συντροφος.
Θα εκτιμούσα πολύ μια ψύχραιμη ματιά, γιατί εγώ που το ζω από μέσα δεν μπορώ να το δω καθαρά και κάθε φορά που εξοργίζομαι με κάτι που λέει ή κάνει, μετά, με μια θετική κίνηση από τη μεριά του τα ξεχνάω όλα και σκέφτομαι πόσο καλά είμαι...
Α.. η θετικη κινηση που λεγαμε παραπανω. Σου πεταει κανα κοκαλακι και τρεχεις.. Υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που σερβιρουνε φιλετακια καθε μερα