pisteuete pws einai idaniko gia enan antra partouza me 2 gunaikes bi ?
Printable View
pisteuete pws einai idaniko gia enan antra partouza me 2 gunaikes bi ?
Ααααχ!!! Εχουνε σφιξει οι ζεστες κι εχουμε ξεφυγει σου λεωωω!!!
ιδανικο ναι:)
εγω παντως αν βρω αλλη μια χρηστρια απο δω μεσα που να ειναι Αθηνα, μαζι με το olgaki82 θα κανω τη παρτουζα μου στο φορουμ, και δε με νοιαζει αν ειναι bi ή straight αρκει να το ευχαριστηθουμε ολοι!!
keno αληθινα με συγκινεις και δεν κανω καμια πλακα:)
eisai arxontas!!
me pirane alithina ta klamata giati eisai ANTHRWPOS
Χαχαχαχ... Έτσι μου ρχετε και μένα να ανοίξω δύο τρία profiles και να κάνω ερωτήσεις προς τέρψην του απαυτού μου... μπορώ να κάνω και συζήτηση!
By the way! Ναι! Είναι το πιο ιδανικό μετά το χέσιμο και το πυροκλάνι!
ΥΓ:Ατρόμητε αν βρείς αυτές τις δύο γυναίκες στείλε μου pm... :P
OUTE EGW,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ/?ΣΤΟ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ?
λολ μα κανουμε ηδη παρεα εδω, αλλιως δε θα απαντουσα, δε θα δινα καν σημασια...
egw tha elega keno na kanoume partouza me to olgaki mas simera
Εγώ θα έλεγα πως μαλακίζεστε, κάνοντας άλλο ένα θρεντ ανούσιο, καθώς δεν αφορά τα μέλη αλλά εσάς που θέλετε να κάνετε ή όχι την παρτούζα. Πηγαίντε το με προσωπικά μηνύματα, εκτός αν αυτό που θέλετε τελικά, είναι να δείτε πως θα αντιδράσουν τα υπόλοιπα μέλη, που το θεωρώ ανόητο.
otan kanete tin partouza kane kai kana binteaki etsi gia enthimio kai anebaste sto
Από το ποστ 1 μέχρι το ποστ 5 , μιλάμε για μεγαλοφυές σενάριο κωμωδίας, με αποκορύφωμα την συγκινησιακή φόρτιση. Δεν έχω λόγια. Γέλασα πολύ!
Νόμιζα ότι θα γελούσα στο "άντρας κ στραπόν" αλλά αυτό ήταν πέρα από τις προσδοκίες μου! Μπράβο παιδιά!