ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ?????
Γεια σε όλους.
Καταρχήν πρέπει να συστηθώ. Είμαι ο σύζυγος. Ετών 34. Πρώτο thread στο forum. Διάβασα αρκετά άλλα threads πρώτα και δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο με αυτό που χρειάζομαι εγώ. Συγχωρέστε με προκαταβολικά αν υπάρχουν κανόνες που δεν τήρησα αλλά είπα να ξεκινήσω αυτό το thread καθώς ζητώ από όλους όσοι έχετε το χρόνο να με βοηθήσετε.
Ψάχνω για βοήθεια. Προσπαθώ να δω τι μπορώ εγώ να κάνω εγώ για να βοηθήσω την γυναίκα μου ( θα αναφέρομαι σε αυτήν με το όνομα ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ καθώς ήδη και από μόνη της ψάχνει για βοήθεια μέσω του διαδικτύου και της ενεργής συμμετοχής σε forum σαν και αυτό αλλά δεν νομίζω πως δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσω προσωπικά της στοιχεία και γιαυτό θα είμαι πολύ προσεκτικός στο τι αναφέρω)να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει. Τελευταία (άραγε με αυτά τα προβλήματα γίνεται να είναι τελευταία???? ή υπάρχουν από πολύ παλιά ???? Ξεπερνιούνται ή απλώς ελαττώνονται????? διαβάζω σε άλλα threads για 8 για 10 χρόνια και απορώ έτσι είναι αυτά???? δεν τελειώνουν?????) πάσχει (αυτή είναι η κατάλληλη λέξη ή θα έπρεπε να πω ταλαιπωρείται???) από αγχώδεις διαταραχές. Ψυχωσοματικά προβλήματα που έντονα, πιθανώς πιο πριν επίσης να υπήρχαν αλλά δεν εμφανίζονταν έντονα, ξεκίνησαν πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Πόνοι σε όλο το σώμα. Πλάτη λαιμός κεφάλι χέρια πόδια στομάχι στηθάγχη την ταλαιπωρούν. Θεραπεία? Μέσω νευρολόγου φαρμακευτική μόνο αγωγή. Πριν 1,5 χρόνο efexor τώρα αφού τα σταμάτησε όπως της είπε η νευρολόγος στις αρχές του καλοκαιριού υποτροπίασε και άρχισε με άλλα μεταξύ των οποίων ένα ηρεμιστικό, ένα αντικαταθλιπτικό και ένα άλλο. Ψυχολογικά??? Μέσα σε ένα γάμο οι σχέσεις παιρνούν κρίσεις. Τέτοιες περάσαμε και εμείς. Αλλά αποξενωθήκαμε, χαθήκαμε, μόνο το παιδί μας ( Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ!!! ετών 8) μας κρατούσε ουσιαστικά μαζί κάποιες φορές. Παραφερθήκαμε, χάσαμε και κάποια όρια κάποιες φορές. Μπορεί να μην χειροδικήσαμε αλλά τα λόγια είναι χοιρότερα από το ξύλο πολλές φορές. Ζήσαμε και όμορφα. Οταν ο χρόνος και η διάθεση και οι υποχρεώσεις και χίλια μύρια άλλα μας το επέτρεψαν. Αλλά τα ωραία τείνει κανείς να τα ξεχνά όταν ζει μια μαυρίλα σαν την κατάθλιψη που περνά η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.
Την παρακολουθεί ακόμα μόνο η νευρολόγος. Δεν το έχει πάρει απόφαση να πάει σε ψυχολόγο. Είμαστε και από επαρχία. Καλός ο αέρας εδώ καλή και η έλλειψη κυκλοφοριακού καλές και οι διαπροσωπικές σχέσεις αλλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την κατάθλιψη δεν πολυμιλάς γιαυτήν, δεν βρίσκεις εύκολα το κουράγιο να πας στον ψυχολόγο, (είναι άραγε κάποιος από τους 2-3 που έχει η πόλη ο κατάλληλος ή χρειάζεται κάποια ειδίκευση?).
Παίρνω λοιπόν το θάρρος και σας ζητώ να μιλήσετε (έστω να γράψετε) μαζί μου και να με βοηθήσετε. Απόψεις, προτάσεις, θέσεις από πάσχοντες και μη που θέλουν να πουν τι θα ήθελαν οι ίδιοι από τον σύντροφό τους όλα ευπρόσδεκτα.
Κλείνοντας αυτη την πρώτη επαφή και για να μη σας κουράσω αλλο με την μία, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το όποιο ενδιαφέρον. Στο επόμενο μήνυμά μου θα περιγράψω λίγο πιο λεπτομερώς τι ακριβώς περνάμε (γιατί η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ και εγώ μαζί και μόνοι μας το περνάμε)
Αρχάριος εδώ όντας, επίσης θα ήθελα να μάθω τι ώρες υπάρχει ζωντανή σηζήτηση στο Chat button που βλέπω?
Φιλικά Ο HUSBAND
Υ.Γ.Πάντως το παραδέχομαι. Πολύ ενεργό forum. Παρά τα προβλήματα που περιγράφονται στο forum η ενεργητικότητα που υπάρχει είναι τεράστια.