Προς αντμίνς: Θα ήθελα να σβηστεί το θέμα μου γιατί νόμιζα ότι μιλάω σε ανθρώπους, αλλά τελικά μιλάω μη ανθρώπους, αυτό είναι σίγουρο. http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ημερινά
Printable View
Προς αντμίνς: Θα ήθελα να σβηστεί το θέμα μου γιατί νόμιζα ότι μιλάω σε ανθρώπους, αλλά τελικά μιλάω μη ανθρώπους, αυτό είναι σίγουρο. http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ημερινά
Πότε θα σβηστεί το θέμα μου;; Κακώς που έγραψα και έγινα χειρότερα, μόνο σάιτ υποστήριξης δεν είναι αυτό! Φταίει η διαχείριση!!
νομίζω πως ότι έχει γράψει ο καθένας εδώ μέσα δεν πρόκειται να σβηστεί, ούτως η άλλως έχει μπει στη βάση δεδομένων του google
οχι ρε συ insect νομιζω μεσα σε 72 ωρες μπορεις να κανεις τροποποιηση του μηνυματος σου κ να σβησεις οσα εγραψες, αμα παρελθει αυτο το χρονικο περιθωριο δεν μπορεις να κανεις κατι, τωρα αμα γινεται να διαγραφει ολοκληρο θρεντ δεν το γνωριζω, αν κ να κλειδωθει νομιζω γινεται, εχω δει αρκετα κλειδωμενα κατα καιρους....
Oτι γραφεις εδω μεσα , οπως και σε καθε αλλο φορουμ δηλαδη, γινεται αυτοματα "ιδιοκτησια" της σελιδας. Αυτον τον ορο τον αποδεχτηκες οταν πατησες "αποδεχομαι τους ορους" στην εγγραφη σου.
Οποτε δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου σβησουν το θεμα επειδη απλα θελεις να στο σβησουν.
Καλο ειναι αυτο ομως, γιατι ετσι, θα προσεχεις (με την καλη εννοια) γενικα καλυτερα το τι θα πεις.
Ρε συ Ρέμεντυ, ασχολείσου με τον εαυτό σου, και άστους άλλους!!
Eγω δεν μπορω να καταλαβω κατι? Αντι να απαντησουν οι αρμοδιοι στην ιδια , απανταν αλλοι (γινεται δεν γινεται ετσι και γιουβετσι )
ρε τι παθαμε !!
εαν ηθελε μια απαντηση απο την διαχειριση, ας απευθυνοταν με προσωπικο μηνυμα.
η διευθυνση της διαχειρισης ειναι γνωστη, ειδικα σε τοσο παλια μελη.
εφοσον το ποστ ειναι δημοσιο, οποιος συμφωνει, η διαφωνει, η ενοχλειται, η θελει κατι να πει, ειναι ελευθερος να το κανει.
προσωπικα ενοχλουμαι πολυ με τα :λεω - ξελεω- μετανοιωνω- γκρινιαζω, τοσο στην ζωη μου οσο κι εδω μεσα.
και ηθελα να το πω.
(ακομα περισσοτερο ενοχλουμαι με τα ψεματα, τους ανθρωπους που εκβιαζουν προσοχη και την μυθομανια. πως μου ρθε αυτο τωρα? δεν αφορα καν την λιμπα!
απλα ενοιωσα την αναγκη να το πω...)
Ρεμ σιγουρα μπορει να πει κατι οποιος θελει ,αλλα αφου βλεπω οτι ολο αυτο τον καιρο λεμε ξελεμε προσπαθουμε ,ποιος ο λογος να κανουμε μια τετοια επιθεση ,αφου οτι και να πουμε εμεις οι εχθροι .
το ειπα και σε καπου αλλου ,οτι αν δεν θελει καποιος δεν γινεται κατι , και τιποτα .
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι όμορφοι δίπλα μου όταν τα βάζουν ομαδικά με ένα άτομο, και δει που έχει ασθένεια, αλλά άστο αυτό, και μόνο που τα βάζουν όλοι μαζί μου, δεν τους κάνει άσχημους νομίζεις; Επίσης δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία ακόμη και εδώ, όσο και αν υποτίθεται σας έχω συνηθίσει, πάντα για μένα παραμένετε έκπληξη, γι'αυτό θα φύγω, δεν έχω θέση εδώ