Quote:
Originally posted by Sad_Knight
Συμφώνω με αρκετά πράγματα που ανάλυσες. Αλλά ότι και να πουμε η ουσία παραμένει η ίδια, ετσι δεν είναι?....
Κάθε μέρα βυθίζομαι πιο πολυ στην μοναξιά μου.Τελικά μήπως είμαι λιγουρής? Έτσι δεν λένε τους ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα για μια ζεστή αγκαλία., για ένα γλυκό φιλι? Όλα έχουν ισοπεδωθεί, νεκρά, παρατημένα στην μοίρας τους. Τελικά κάνουμε μία σχέση επειδή \"αγαπάμε\" τον ανθρωπο μας ή κάνουμε μια σχέση \"Ανάγκης ¨μονο και μόνο για να λέμε ότι είμαι με κάποιον/καποια.Τελικά ερωτευόμαστε τον άνρθωπο ή την ίδεα να έισαι μαζί του? Χρειάζομαι απαντήσεις , αλλά δεν ξέρω σε ποιον/ποια θα πρέπει να κάνς την ερώτηση. Στον ίδιο μου τον εαυτο? Δεν πρόκειται να απαντήσω...
Αγαπητέ θλιμένε ιππότη...ξεκινώντας απ το τέλος των θεμάτων που θέτεις....δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία (για τις τελικές σου αποφάσεις) σε ποιόν θα θέσεις τις ερωτήσεις...ούτε κάν ποιός θα σου απαντήσει.Το σημαντικότερο απ όλα για την διαμόρφωση των θέσεων μας...είναι ποιές απαντήσεις θα \"επιτρέψει\" ο εαυτός μας να δεχτούμε και ποιές να απορρίψουμε.Καλώς ή κακώς....όλοι έχουμε κάποια πιστεύω,κάποιες εμπειρίες που λειτουργούνε ως φίλτρα μέσα απ τα οποία περνάνε (ή δεν περνάνε) οι νέες πληροφορίες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή.Αυτά τα φίλτρα είναι που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις τελικές μας αποφάσεις...και τελικά την δράση/συμπεριφορά που θα προκύψει απ τις αποφάσεις αυτές.Φυσικά και οι κρίνοντες ...κρίνονται...άν δηλαδή τα φίλτρα αυτά μας οδηγούνε σε αναποτελεσματική (σε ότι αφορά τους στόχους μας) δράση....τότε θα πρέπει να αναπροσαρμοσθούν ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε όλο εκείνο το πληροφοριακό υλικό που μας χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων μας.ʼν όμως...παρα την αναποτελεσματικότητα κάποιων πεποιθήσεων-πράξεων...εξακολουθούμε να είμαστε \"κάθετοι\" σε κάποια πράγματα και να ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο...τότε λογικό είναι να λαμβάνουμε και τα ίδια αποτελέσματα.