δεν ειμαι καθολου καλα εχω τρελλαθει...να σας πω λιγο την ιστορια μου και αν μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες γιατι ειμαι καπως...αν και ειμαι 100%στραιτ(αυτο πιστυεω δηλαδη) μου αρεσουν μονο οι γυναικες και τις λατρευω και απεχθανομαι τους αντρες ερωτικα πχ να φιλαω αντρα κτλ μου ερχεται εμετος μπλιαχ!!!δν μπορω να το φανταστω αηδιαζω...τι θεμα μου ειναι ομως οτι χθες αυνανιστηκα με ενα παιδι που ηξερα μικρος εγω ημουν στα 13-14 και αυτος γυρω στα 11-12 και το φαντασιωθηκα σε αυτην την ηλικια που ειχε(να πω πως ειμαι 18 και κατι και δεν εχω ακομα ερωτικες επαφες με το αλλο φυλο)αυτο εχει ξανασυμβει αλλη μια φορα με ενα αλλο παιδι εγω γυρω στα 16 και αυτος γυρω στα 15(γιατι μου ειχε δειξει τα οπισθια του για πλακα και εκανε καπως σαν κοριτσι) και δεν το ξαναεκανα γιατι δν μου πολυαρεσε... και με το παιδι που ηξερα πιο μικρος αντε αλλες δυο φορες...πηρα τηλεφωνο σε ενα κεντρο και μου λεει οτι δεν αποτελει αυτο ενδειξη ομοφυλοφιλιας αλλα δεν ξερω θελω να ακουσω και αλλες αποψεις σε αυτο το θεμα γιατι ψιλοφοβαμαι! να πω πως αυτο το θεμα με τον αυνανισμο συμβαινει μονο με αυτα τα δυο ατομα(δεν σκεφτομαι αλλα ατομα) και αλλη μια φορα που προσπαθησα να δω μια ταινια με γκει(περιπου ιδιο σκηνικο καποιος πιο μεγαλος αντρας προσπαθουσε να βιασει καποιον πιο μικρο σε μια φυλακη)αλλα δεν μου αρεσε και την αλλαξα...ρε παιδια μηπως ειμαι αμφισεξουαλικος?δεν εχω νιωσει ουτε ελαχιστη ελξη προς τους αντρες και τα αγορια μονο και στην ιδεα δεν μου βγαινει!!!αλλα πως εξηγουνται τα παραπανω?μηπως ειναι παιδοφιλια?μηπως θελω απλα να επιβληθω σαν αρσενικο?τι γινεται ρε παιδια????καποια βοηθεια???