kalhspera ! nea edo k me polles fovies.
kalispera sas.xairomai poy iparxei mia tetia parea , eplizw na boithithw ligo...
me lene L menw agglia to teleytaio 9mino irthame gia kati kalitero...pragma pou arxizw k dn to blepw....to teleytaio 2mino exasa k edo tin doyleia m k psaxnw apegnosmena k dn vriskww tipota....!me xei apogoiteysi polu ayto,sinexeia mes to spiti, o adtras m douleuei k ton blepw ligo to apogeyma...!i oikogeneia m sinexeia exei problimata stin ellada...o pateras moy anthropos poy panda mas pligonei....aytes tis meres egine kati pou exasa to kosmo m,exasa kathe prospathia na ksanabrw to eAyto moy,ta kaka nea taksideuoun distixos toso grigora...makari na borousa na to mirastw alla einai kati sovaro k prosopiko moy,to thema einai oti
DN EXW LOGO NA XAMOGELW. eimai makria,ta kila mou dn borw na ta xasw,dn exw aytopepithisi,,,upoferw k apo fobiies apo mikri pou imoun ,apla fovamai dn kserw to logo....dtrepomai poy ta grafw ola ayta...einai ena terastio fortio arnitikis energeias...apla dn kserw pos na me boithisw...k to kerasaki sti toyrta mou einai i eksarsi tis leukis...pes te moy....iparxei giatria?gia na ksanaxamogelasw.?exw ena anthropo dipla m poy me agapaei me frodizei alla eima itoso xalia poy dn borw na to xaro....TI PREPEI NA KANW NA KSIPNISW__???TI FTAIEI_..........
PS. DN EIMAI PANDA TOSO GRINIARA APLA PROSPATHW NA PW TI NIOTHW MESA APO LIGES GRAMES...EYXARISTWW POLU!!!