δεν εχω ορεξη για τιποτα...
καλησπερα! γραφω σε αυτην την κατηγορια γιατι απο διαφορες δημοσιευσεις που εχω βρει στο ιντερνετ πιστευω οτι απο κατι τετοιο πασχω. ειμαι 29 χρονων. εδω και περιπου 10 χρονια απο τοτε που περασα στο πανεπιστημιο αρχισα σταδιακα να χανω την ενεργεια που ειχα απο παιδι. κατα περιοδους απο τοτε ερχονται μερες που δεν εχω ορεξη για τιποτα μονο να κοιμαμαι να τρωω πολυ σχεδον βουλιμικα να καθομαι στο ιντερνετ και την τηλεοραση με τις ωρες. κλαιω σε ασχετες φασεις και για ασημαντους λογους ενω εχω και διαφορα ψυχοσωματικα. (πονοκεφαλους, αναγουλες, διαρροια, κολικους) το τελευταιο ειδικα διαστημα εχω χειροτερεψει μετα απο εναν πολυ ασχημο χωρισμο που ειχα και ενα τρομερο σοκ που περασα και οδηγησε σε αυτον τον χωρισμο. εχω καθημερινα πια αυτα τα συμπτωματα. βγαινω απ το σπιτι μονο οταν ειναι απαραιτητο. εχω κουραστει να ειμαι σε αυτην την κατασταση. νιωθω συνεχως κουρασμενη απογοητευμενη αρρωστη... θελω να βρω την παλια μου ενεργεια να αρχισω να ζω και παλι. τι πρεπει να κανω? σκεφτομαι να επισκεφτω εναν ψυχιατρο αλλα φοβαμαι κιολας γιατι εχω ακουσει διαφορα για τα ψυχοφαρμακα και τις παρενεργειες τους. οι γονεις μου μου λενε οτι δεν εχω τιποτα και οτι τα δημιουργω εγω ολα αυτα και οτι αν ειχα περασει δυσκολα στην ζωη μου θα εκτιμουσα περισσοτερο αυτα που εχω. ισως εχουν δικιο... δεν το θελω να μαι ετσι αληθεια... απλα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω... εχει καποιος καποια αναλογη εμπειρια μπορει να με κατευθυνει καπως στο πως πρεπει να το αντιμετωπισω? ευχαριστω!