ΕΚOΨΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΠΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΓΑΜΩΤΟ SOS
Μαλακια εκανα το ξερω αλλα δεν αντεχα αλλο ουτε τις παρενεργειες τους ουτε να ειμαι ανελευθερη κ πιστευω πολλοι τα κοβουν αλλα εγω δυστυχως υποτροπιασα κ αρχισα παλι τους μπαφους κ νιωθω τελεια ειναι ασυγκριτη αισθηση κ ανεπαναληπτη ειμαι σε ανεβαστικο επεισοδιο εδω κ 7 μερες αλλα τωρα νιωθω οτι εχω ξεφυγει στην αρχη ηταν ωραια κ τελεια τωρα με χουν πιασει επικινδυνες τασεις κ εχω υπερενεργεια κ υπερσκεψεις κ ειμαι στην μπριζα σαν ιου ιου να κανει το μυαλο μου κ χοροπηδαω συνεχεια κ νιωθω τελεια εχω βαλει ενα σεξυ στενο φορεματακι κ κοιταζω συνεχεια το χερι μου αμα ειναι αδυνατο κ μου αρεσω αλλα φριττω κιολας εντωμεταξυ εχω εναισθησια πως σκατα λεγεται δλδ ξερω τι μου γινεται αλλα δεν μπορω να το ελεγξω κ πρεπει να εχω ψιλιξεφυγει κ εχω αγριες διαθεσεις κ φοβαμαι μην κανω κανα κακο κ καθομαι μες στο σπιτι ενω θελω πολυ αν βγω ενω να τα σπασω κ ειμαι σουπερ γκομενα το νιωθω αλλα πραγματικα εχει εξελιχθει ασχημα το επεισοδιο αντι να υποχωρησει ισως παιξαν ρολο κ κ οι μπαφοι αλλα ειναι ωραιοι οι ατιμοι κ πραγματικα φοβαμαι μην γινει καμια στραβη γιατι εχω ξεφυγει αρκετα αλλα τουλαχιστον ξερω σε τι κατασταση ειμαι ισως παιζει ρολο κ το οτι ειμαι εξυπνη αλλα φοβαμαι ειλικρινα κ δεν βγιανω απ το σπιτι μην κανω κατι κ το μετανιωσω κ ειμαι κ σε ξενο μερος το οποιο λατρευω κ μετα πως θα ξαναρθω εδω κ κανω 1000 σκεψεις το δευτερολεπτο ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε τιποτα ειμαι στην μπριζα
εχω φοβηθει ειλικρινα δεν εχω ξανανιωσει ετσι κ πηρα 2 στεντον 10 αρια αλλα προς το παρον δεν καναν τιποτα ισως να περιμενω λιγο ακομα σκεφτομαι να ξαναρχισω μονη μου το αμπιλιφαι να αρχισω να κατεβαινω αλλα δεν ξερω να το αρχισω η οχι κ αμα το αρχισω θα παρω 10 mg κ θελω να μου περασει αυτο το επεισοδιο κ να μην μαθει γιατρος τιποτα γιατι μετα θα μου το παει 30 κ θα μαι σαν ζομπι θελω να ξαναεπιστεψω στην νορμοθυμικη διαθεση λεω να ξαναρχισω το αμπιλιφαι μονη μου τι λετε?? κ τους μπαφους να προσπαθησω να απεχω...
εντωμεταξυ λεει η αδερφη μου να παρουμε ταξι να παμε νοσοκομειο αλλα εγω δεν θελω με τιποτα γιατι παιζει να μου τη φερουν κ να με κρατησουν κ δεν θελω να νοσηλευτω ξανα ειχα νοσηλευτει στα 17 με ανορεξια κ ηταν εφιαλτικα δεν θελω με τιποτα να ξανανοσηλευτω δεν θελω δεν θελω δεν θελω
ευτυχως τουλαχιστον ειμαι σπιτι κ μου κοβει να κατσω εδω αλλα εχω φοβηθει μ ολο αυτο να το παρω το αμπιλιφαι τι να το κανω?? να περιμενω να δρασουν τα στεντον ??
επισης πειτε μου ειλικρινα αμα γραφω μαλακιες κ ασυναρτησιες γιατι ετσι νιωθω επειδη εχω καταιγισμο σκεψης οποτε μην παρεξηγειτε αλλα γραφω αρλουμπες η οχι?? με χει πιασει κ το διατροφικο αλλα ευτυχως δεν τρωω
μηπως να μην ξαναγραψω εδω για λιγο αμα γραφω μαλακιες πειτε το
σορρυ για το πρηξιμο αλλα ειμαι σε ενταση κ θελω να μιλησω