ρε παιδια θελω να ρωτησω κατι.με ψυχιατρικες παθησεις γεννιεσαι ή στη διαρκεια της ζωης παρουσιαζονται.βεβαια ειναι αναλογως κ την παθηση νομιζω.
Printable View
ρε παιδια θελω να ρωτησω κατι.με ψυχιατρικες παθησεις γεννιεσαι ή στη διαρκεια της ζωης παρουσιαζονται.βεβαια ειναι αναλογως κ την παθηση νομιζω.
σου παρουσιαζονται και για ολα φταινε οι αλλοι.
Kykne ωραιο θεματακι ανοιξες φυσικα ειναι αναλογως την παθηση κ τα βιωματα κ το χαρακτηρα κ πολλα αλλα που παιζουν ρολο δεν ειμαι σε φαση τωρα να τα αναλυσω ειχα γραψει ενα πολυ ωραιο ποστ σε ενα παρομοιο θρεντ παλιοτερα σχετικα με τις ψυχικες παθησεις αμα ειναι εξ αρχης η στην πορεια κ τι παιζει ρολο αμα το βρω θα το κανω copy paste
Δεν είναι το αν χρειάζομαι απάντηση αλλά αν έχεις να δώσεις εσυ απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα.
Δεν βρήκα κάνα αστείο στην απάντηση που διακωμώδησες εσύ, εκτός κι αν προσβάλεις συμπεριφορές και πρόσωπα όπως υποψιάζομαι που εσύ με το ελλειπή μυαλό σου χαρακτηρίζεις ως αστείες εκ του ασφαλούς της απόστασης.
Δεν καταλαβαίνω γτ τέτοια επίθεση και προσβολή.Ποτέ δεν απευθύνθηκα σε σένα εκτός εαν είσαι τόσο κομπλεξικό που τα παίρνεις όλα τόσο αρνητικά. Και αν γέλασα, γέλασα γτ μου αρέσει το στυλ του ΚΕΝΟ και ο τρόπος που απαντά έτσι κοφτά με έκανε να γελάσω. Εσένα τι σε νοιάζει και μπλέκεσαι στα πόδια μου χωρίς να σε έχω προσβάλει?
Αν βέβαια το είπε και εκείνος για αστέιο αλίμονο του.