Originally Posted by
Remedy
ΕΣΥ να μην ανακατευτεις, εκτος απο το να συμβουλευσεις τον φιλο σου.
Η κοπελα που λες (που την πεφτει αδιακριτως), εφοσον τρωει πορτα και δεν ιδρωνει το αυτι της, και συνεχιζει και την παρεα με την γκομενα αυτου που γουσταρει, δεν θα το ειχε σε τιποτε να της τα πει απο μονη της, οπως την βολευουν.
οποτε, αν ο φιλος σου εχει ενοχληθει απο ολα αυτα, θα ελεγα να μιλησει και στις δυο.
τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, γιατί έχει ήδη μια "χυλόπιτα" στο εενργητικό της από τον φίλο της φίλης μου, οπότε δύσκολο να τα πει αλλιώς. Αλλά ακόμη και να τα πει, ο φίλος μου έχει κρατήσει μηνύματα δικά της που την καινε αυτόματα.
στην μεν φιλη του να πει ακριβως τι και πως εχει γινει , ωστε να ειναι ενημερη για καθε στραβη και να ενημερωσει και την κοπελα που του την πεφτει, οτι η κοπελα του ειναι ενημερη απο τον ιδιο για ολη την φαση.
απο εκει και περα παιρνει ο καθενας τις ευθυνες του και καθοριζει την πορεια του.
αυτό θα ήταν το ιδανικό, αν η φίλη μου δεν ήταν τόσο νευρική και δεν φοβόμασταν μήπως τραβούσε το θέμα στα άκρα. (Εννοείται πως και γω αν ήμουν στη θέση της θα γινόταν χαμός).
αληθεια, αφου η ιστορια οδηγειται σε μπλεξιμο, τι την θελουν την παρεα με μια κοπελα που εχει αλλες βλεψεις και οχι φιλικες? μπερδεματα ανευ λογου θελουν?
χμ....καλή ερώτηση.
Δυστυχώς δεν κάνουν παρέα μαζί της από επιλογή, αλλά επειδή ανήκουν όλοι σε μια ομάδα ανθρώπων με τις ίδιες δρστηριότητες