θα κανατε σχεση με ατομο που φαινεται να εχει πολλα ψυχολογικα;
αν ναι, γιατι;
Printable View
θα κανατε σχεση με ατομο που φαινεται να εχει πολλα ψυχολογικα;
αν ναι, γιατι;
Ναι ,αν ταιριαζουμε.
(Απαντησα νομιζω πληρως λολ).
Εξαρτάται από την φύση του προβλήματος και αν θα μπορούσε να συμβαδίσει με το δικό μου γιατί ούτε εγώ είμαι σουπερ ουάου (έχω κατάθλιψη). Αν για παράδειγμα πέσω σε κανέναν οριακό, δεν νομίζω να το αντέξω ούτε εγώ ούτε αυτός. Οπότε θα ήταν καλύτερο ν' απομακρυνθώ για το καλό και των δύο. Κατά τ' άλλα, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για τον οποίο δεν θα το έκανα εφόσον τις παγίδες της κοινωνικής προκατάληψης και περιθωριοποίησης τις έχω υπερβεί εδώ και πολύ καιρό. Εσύ γιατί ρωτάς; Σ' ενδιαφέρει κάποιος με ψυχικό νόσημα;
μ ενδιαφερει καποιος που δεν ξερω αν ειναι καμμενος, καθυστερημενος ή απλα εχει 52000 ψυχολογικα
αν καποιος εχει τετοιου ειδους προβλημα, το σωστο δε θα ηταν να ενημερωσει τον αλλον πριν γινει κατι μεταξυ τους;
Επαναλαμβάνω πως εξαρτάται από το πρόβλημα. Εγώ που πάσχω από κατάθλιψη π.χ. δεν το θεωρώ απαραίτητο να φορτίσω το κλίμα της γνωριμίας από τις πρώτες 2 εβδομάδες. Θα το πω αργότερα όταν θα βλέπω ότι με νοιάζεται. Εκτός αυτού, η ίδια η σχέση θα μου κάνει καλό και θα βελτιώσει την κατάσταση μου. Θέλεις να μας πεις σε τι αναφέρεσαι ακριβώς γιατί το καμμένος και το καθυστερημένος δεν μου λένε κάτι και δεν μπορώ να σε βοηθήσω και όπως είπε και ο Keep Walking εάν είναι έτσι, εσένα γιατί σε ελκύει;
you ve got a point keep!
και στο κατω κατω, αν καποιος με καποιο χ ψυχικο προβλημα ηταν υποχρεωμενος να λεει με το καλημερα σε μια γνωριμια το ιστορικο του, δεν θα πρεπε και με το παραπανω να το κανει για παραδειγμα, ενας κοινος μαλακας?????
που εδω που τα λεμε ειναι πιο επικινδυνος!
ποσους μαλακες εχεις γνωρισει?
ηρθε κανεις να σου συστηθει:
"καλησπερα, λεγομαι γιωργος κι ειμαι τριμαλακας. θα σου κανω την ζωη- πατινι και στο τελος δεν θα ξερεις κατα που να κανεις. θες να γνωριστουμε καλυτερα???? ε???"
χαχαχαχχαχχχα...τυχαίο το όνομα???
εγώ πάντως θα έκανα σχέση με άτομο με "ψυχολογικά" αρκεί να είχε την επίγνωση ότι όντως έχει προβληματάκια κάθως και θέληση να κάνει κάτι γι'αυτά..το πιο σημαντικό όμως είναι να είναι καλόψυχος. Διότι σκατόψυχος, άντρας και με "ψυχολογικά"...τι να πω, αστο να πάει...
Εννοείται! Μα μόνο με άτομο με ψυχολογικά! Αλλιώς είναι ξενέρα, δεν λέει!