Πότε κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά?
Καλησπέρα
Αρχίζω να φοβάμαι οτί δεν είμαι ικανή να καταλάβω πότε ενδιαφέρεται κάποιος για μένα. Νιώθω οτί μου λείπει πολύ το ενδιαφέρον και η αγάπη από τους ανθρώπους. Ας μιλήσω συγκεκριμένα για τους άντρες μέσα στις σχέσεις μου μιας και εκεί αποζητώ πλέον όλα αυτά. Πως μπορώ να καταλάβω οτί κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και δεν είναι μαζί μου για άλλους λόγους? Έχω μπερδευτεί! Γιατί στο παρελθόν μου έχουν δείξει ενδιαφέρον και έτσι το έλαβα ενώ τελικά αποδείχτηκε και από τους ίδιους οτί δεν ήταν έτσι ενώ υπήρξαν άνθρωποι που έλεγαν οτί ενδιαφέρονται και δεν το έδειχναν και έτσι τους χωριζα. Έχω ακούσει να λένε οτί σημασία έχει πως είναι ο άλλος όταν είναι μαζί σου αλλά δεν υσχίει για μένα αυτό. Θεωρώ οτί όταν ενδιαφέρεσαι το δείχνεις και όταν ειστε μαζι και όταν δεν είστε. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορουν να εκφραστούν όταν είναι μακριά και το έχω υπόψην μου αλλά είμαι από τους ανθρώπους(τοξότης) που ενεργώ πολύ έντονα..θέλω και μου αρέσει η ένταση αλλιώς το χάνω.Έτσι είμαι σαν άνθρωπος και το έχω αποδεχτεί. Το θέμα όμως είναι πως εγώ μπορώ να διακρίνω το πραγματικό ενδιαφέρον και να αποδεχτω τους άλλους ακόμα και αν δεν έχω την ένταση που θέλω και χάνομαι...
Ευχαριστω εκ των προτέρων..