Καλησπέρα σας.
Είμαι 14 χρονών και με λένε Αντώνη.
Τον τελευταίο καιρό δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά.Καθόλου όμως.
Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.Την μία στιγμή είμαι πολύ καλά και έχω όρεξη,γελάω κλπ και μετά από λίγο χάνω όλη μου την διάθεση και ψυχοπλακώνομαι.
Μπορεί να γίνει κάτι πολύ ασήμαντο και εγώ κατευθείαν κατεβάζω τα μούτρα και μερικές φορές μπορεί να βουρκώσω.
Δεν ξέρει κανείς τι περνάω εκτός τον καλύτερό μου φίλο, -που τώρα τελευταία τον νιώθω λίγο απόμακρο -
Δεν λέω τίποτα στην μητέρα μου γιατί είναι άνεργη 3 χρόνια και δυσκολεύετε πάρα μα πάρα πολύ οικονομικά, γι'αυτό δεν θέλω να την επιβαρύνω και με δικά μου προβλήματα.
Από εμένα όμως δεν μου λείπει τίποτα γιατί οι γονείς μου αν και έχουν χωρίσει μ'αγαπάνε και με φροντίζουν όπως και αν ήταν μαζί.
Κλείνομαι και μιλάω στον εαυτό μου και γίνομαι ακόμα πιο χάλια.
Μερικές φορές νομίζω οι φίλοι μου δεν με θέλουν και όταν μιλάω στον κολλητό μου, μου λέει ότι λέω βλακείες και ότι αυτό δεν ισχύει.
Επίσης δεν αισθάνομαι καλά με το σόμα μου αν και μου είπαν ότι είμαι φυσιολογικός και γι'αυτο ξεκίνησα γυμναστήριο .(είμαι 1.83 και 83 κιλά)
Σας παρακαλώ πολύ πείτε μου τι έχω και βοηθήστε με γιατί δεν αντέχω άλλο!Νομίζω ότι δεν έχω λόγο ύπαρξης!!!
Με εκτίμηση Αντώνης