SUICIDAL BREAKDOWN.... :(
Γεια σας παιδια κ καλο μηνα..(λεμε τωρα..)
Το τελευταιο διαστημα γενικα δεν ημουν οπως παλια, ειχα τρομερα σκαμπανεβασματα, ειτε θα ειχα ενταση κ νευρα κ θα ξεσπουσα σε ολους κ σε ολα ειτε θα ημουνα τελειως apathetic.. μεσα σ αυτα με ειχε πιασει κ η εμμονη με το φαγητο κ αποφασισα να ξεμπερδευω μια κ εξω, επι 2 βδομαδες εκανα κατι τελειως αυτοκαταστροφικο, αρχικα ετρωγα μονο φρουτα κ στη συνεχεια επι 5 μερες την εβγαζα μονο με νερο κ σε συνδυασμο με αλκοολ κ ουσιες που εκανα κ ειχα φρικαρει με την εικονα μου... ενα ξεσπασμα στον εαυτο μου, μια αυτοκαταστροφη..
Χτες εκανα για πρωτη φορα αποπειρα αυτοκτονιας, πηρα 20 ζαναξ σε συνδυασμο με καποια λαντοζ κ μετα βγηκα εξω κανονικα σαν να μην συμβαινει τιποτα, κ μεσα στο club λιποθυμισα κ εχασα τις αισθησεις μου, οταν ξυπνησα τα μεσανυχτα ημουν στο νοσοκομειο με ενα σωληνα να βγαινει απο μεσα μου κ ηθελα να ουρλιαξω κ δεν μπορουσα, μου κανανε πλυση στομαχου κ με κρατησανε μεχρι σημερα για παρακολουθηση κ μου βαζαν κατι ορους κ μαλακιες, με ζυγισανε με το ζορι κ με βγαλανε 45 κιλα αν κ αμφιβαλλω αμα ειμαι τοσα εγω για 50 με κοβω περισσοτερο..
Με ρωτησε μια γιατρος αμα ειχα σκοπο να αυτοκτονησω κ φυσικα απαντησα οχι κ μου δωσε να παιρνω ζολοφτ κ κατι βιταμινες επειδη δεν μπορω να φαω... Κ πραγματικα πλεον δεν μπορω, με τη μυρωδια κ μονο ενος φαγητου μου ερχεται να ξερασω...
Ποσες μερες αντεχει καποιος χωρις να φαει? Επισης μου ειπανε να σκισω τα anorexia quotes κ να τα πεταξω στα σκουπιδια, αλλα δεν μπορω νιωθω καπως συνδεδεμενη...
Το μονο που θελω ειναι να μπορω να νιωσω κ παλι, δεν θελω να παγωνω, να φοβαμαι, να ειμαι δυστυχισμενη, να νιωθω οτι περπαταω σε τεντωμενο σκοινι...
The biggest battle is the battle you fight against yourself..... :( :( :(