Θα προσπαθήσω να γράψω τον προβληματισμό μου συνοπτικά. Είμαι με έναν άνθρωπο τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είμασταν μαζι και στο παρελθον άλλα 2,5 χρόνια, περασαμε 2 χρονια χωρισμένοι για να δούμε οτι χώρια δεν μπορούμε. Δηλαδή τον ξέρω αρκετά. Ενώ μου είχε εκφρασει επιθυμία να παντρευτουμε κλπ, διαπιστώνω τώρα που εθεσα κ εγω το θέμα πιο συγκεκριμένα, οτι η ιδέα αυτή τον αγχωνει, τον πνίγει και ότι δεν ειναι έτοιμος για αυτό εν αντιθεση με μενα που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο.
Και αναρωτιέμαι... Τι κανει κανεις? Μήπως τελικά δεν του ερθει ποτέ η επιθυμία, μήπως δεν έχει νοημα να τον περιμένω μήπως χάνω το χρονο μου? Θελω να ειμαι μαζί του αλλα όταν δεν συμπίπτουν οι επιθυμίες τι κανει κανεις? Δεν ειναι οτι θέλει να ειναι με κάποια άλλη. Και προτιμά να συζήσει αλλα όχι να παντρευτει -οχι ακομα αλλα δεν ξερει αν θα θελει και ποτέ-. Μου λέει οτι βλέπω τη σχεση σα δουλεία και οτι θέλω να ολοκληρώνω "επίπεδα" ενώ το νόημα ειναι να ειμαστε εμεις μεταξύ μας καλά. Μήπως τελικά βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος -όπως λεει-? Η αλήθεια ειναι οτι ειχαμε κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό και τον εχουν πάει πίσω σε αυτή την απόφαση, για μένα τα προβλήματα αυτά υπάρχουν επιδή έχω ανάγκη να περάσουμε σε άλλο επίπεδο και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται. Ποια ειναι η γνώμη σας? Μήπως πρέπει να αποχωρίσω? Μήπως πρεπει να του δωσω χρόνο? Γιατι δηλαδη τα πιο απλά πράγματα ειναι τόσο δύσκολα? Είμαι 30 κ αυτός 33. (δεν ειναι δηλαδή οτι είμαστε και νήπια!)