ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ,HELLLLLPPPP
Καλησπερα σε ολους,καλο μηνα να εχουμε!Παλευω εδω και 4 χρονια με τις κρισεις πανικου,συγκεκριμενα πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη με κρισεις πανικου!Εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα,μεσα σε αυτο το διαστημα,οπως dumyrox,ladose,entact,deprevix,nevrorestol...το αποτελεσμα ειναι πως κανενα δε με βοηθησε να απαλλαγω απο αυτο το δαιμονα που λεγεται κριση πανικου,καθε φορα η μαλλον σχεδον καθε μερα τα ιδια...μουδιασματα στα χερια,εξαψεις,ταχυκαρδιες,� �ισθημα παλμων,δυσπνοια...νομιζω πως παθαινω εμφραγμα καθε φορα!Αυτη την περιοδο κανω θεραπεια με seroxat 40mg τη μερα και ζαναξ 3-4mg τη μερα. Με τα σεροξατ εχω απογοητευτει,ενω στο παρελθον με βοηθησαν(τα εκοψα επειδη ειχα μπει φανταρος τον περασμενο μαιο),τωρα τα παιρνω εδω και 3 μηνες και δεν μου κανουν τπτ απολυτως! Μονο με τα ζαναξ ηρεμω αλλα και αυτη δεν ειναι λυση,καθως εχω ακουσει πως ειναι πολυ ευκολο να εθιστεις.Νιωθω σαν πειραματοζωο με τοσα φαρμακα που εχω παρει ολα αυτα τα χρονια...καθε φορα που μου γραφει και ενα καινουργιο ο ψυχιατρος,λεω απο μεσα μου: μακαρι να ειναι αυτο το καταλληλο που θα με βοηθησει επιτελους! Δεν ξερω τι αλλο να πω,εχω απογοητευτει πολυ,φοβαμαι να βγω να διασκεδασω,πχ να παω σινεμα,σε ενα κλαμπ και γενικα οπου εχει πολυ κοσμο φοβαμαι! Φοβαμαι μην παθω καμια κριση πανικου,μην αρχισει η καρδια μου και βαραει σαν τρελη και το βαλω στα ποδια μεσα στον κοσμο! Δεν ξερω τι αλλο να κανω...