Ψυναγκασμός εδώ και 10 χρόνια
Γεια σας!! Είμαι νέος μέλος εδώ και θα ήθελα και εγώ να σας πω την ιστορία μου.
Είμαι 28 ετών και ζω με τους δικούς μου λόγο ανεργίας..
Την πρώτη φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει κάτι που δεν το θέλει αλλά πρέπει είναι κάπου στα 15..
όταν πήγαινα στο σπίτι της γιαγιάς μου και έβαζα τα χέρια μου στους τοίχους σε διάφορα σημεία γιατί αν δεν το έκανα σκεφτόμουνα ότι θα πεθάνει κάποιος.
Στο πέρασμα του χρόνου αυτό περασε στο δρόμο ( να μην μπορώ να περπατήσω αν πατήσω εκεί κάτι θα γίνει ..) και σε κάθε κίνηση που έκανα ( το τσιγάρο για να το ανάνω για μένα μερικές φορές είναι λες και πήραμε το moudial..)
αργότερα ήρθε και το προσκύνημα σε θεό, αγίους. Σεφτόμουνα κάτι κακό? Πήγαινα να προσκυνήσω σε κάθε γωνιά που έβρισκα για να σώσω το άτομο που σκέφτηκα να πεθάνει...
Στον δρόμο, σε πλατεά σε τουαλέτες στο σπίτι σε γωνίες παντού...
Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι . Για να πάω κάπου έπρεπε να κάνω διαδικασία ολόκληρη.. Απόσταση 5 λεπτών ίσως για μένα ήταν ώρα ολόκληρη,..
Να σας πω ότι ειμαι κοντός στο ύψος 1.51 δεν έχω κάνει ποτέ κανονική σχέση με κοπέλα παρα μόνο τηλεφωνικές ( και σεξ το ίδιιο ) εκτός από λίγες φορές που παίχτηκαν κάποιες φάσεις και δύο φορές σεξ κανονικά αλλα΄σε μεγάλα διαστήματα το ένα με το άλλο ...
Δεν εχω παρέες ιδιαίτερες και αν πάω κάπου με φίλους νιώθω μόνος και άσχημα απέναντι τους...
Νιώθω ότι ειμαι ένα τίποτα...και ότι όλοι ειναι ψηλοί και εγώ μπροστά σε αυτούς ένα τίποτα...
Βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα εδώ,...
και αυτό με βοηθάει