το 'πε και το κανα!
οκ ας υποθεσουμε οτι εχετε τη δυνατοτητα να δειτε τη ζωη σας σε ταινια, και με τη μηχανη του χρονου να γυρισετε πισω σε μια συγκεκριμενη σκηνη, για να αλλαξετε κατι που συνεβη, επηρεαζωντας διαφορετικα το παρον αλλα και το μελλον σας. οσοι εχουν δει τη τριλογια Back to the Future σιγουρα θα καταλαβουν τι εννοω. καποιοι ισως πουν δε θα αλλαζαν τπτ γιατι δε θα ηταν αυτοι. μα αμα μπορουσατε να αλλαξετε καταστασεις και στιγμες που σας τραυματισαν ψυχολογικα/μετανιωσατε για μια ζωη που δεν κανατε/και γενικα σας σημαδεψαν και σας οδηγησαν να υποφερετε, τωρα θα εισασταν καλυτεροι ανθρωποι...
ξεκινω πρωτος με δυο τρεια που μου ερχονται τωρα:
1. δε θα εχεζα στα 19 μου αυτη απ'το εξωτερικο, διαλυοντας σχεση 2μιση χρονων και το "εισιτηριο" μου για το εξωτερικο και ενα καλυτερο μελλον.
2. δε θα πηγαινα στη κηδεια της γιαγιας μου (συνεβη πριν καν ενηλικιωθω) γιατι απο τοτε και μετα ειναι λες και εγινα ενα με τον θανατο και γνωρισα τον αρνητισμο.
3. θα επελεγα κατι ευκολοτερο για σπουδες, γιατι παρολο που τοτε η επιλογη μου εδειχνε να ειναι σωστη και να μου ταιριαζει, τελικα λογο πολλων παραγοντων δεν τις τελειωσα ποτε.
εσεις γιατι μετανιωνετε και τι θα αλλαζατε στο παρελθον σας αν σας δινοταν αυτη η δυνατοτητα ?