Originally Posted by
carrot
Έχει καιρό να γράψει κάποιος για τα όνειρα του σε αυτό το φορουμ. Με πήρε ο ύπνος σήμερα το απόγευμα και είδα ένα φριχτό όνειρο. Θέλω να το μοιραστώ, να μου πείτε τι πιστεύετε και σεις.
Είχα βγει έξω να πάω σε ένα σπίτι, στην αρχή δεν πολύθυμάμαι, μετά το σπίτι βγαίνω έξω μόνος μου και έξω στον δρόμο σε κάτι σαν πλατεία υπήρχε ένα πλήθος μαζεμένο. Πιάνω κουβέντα σε μια κοπέλα και σχεδόν αμέσως άρχισα να της λέω πως θέλω να κάνω σεξ μαζί της, να πάμε σε ξενοδοχείο. Εκείνη μου είπε ναι , και πήγαμε λίγο πιο δίπλα μέσα από ένα τούνελ. Ήταν κάτι σαν μια ρεσεψιόν έξω από το ξενοδοχείο, της είπα να περιμένει για λίγο μόνη όταν γύρισα στην αρχή δεν το πρόσεξα αλλά η γυναίκα είχε μεταμορφωθεί σε έναν άντρα που της έμοιαζε πολύ και εγώ έπαθα ένα σοκ κατά κάποιο τρόπο, πήγα πίσω στη ρεσεψιόν και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, μου είπαν θα μου τα δώσουν αλλά δεν μου τα έδωσαν, αντί για λεφτά μου έδωσαν κάτι νομίσματα και κάτι σφαίρες. Τα έβαλα στο πορτοφόλι μου και άρχισα να τρέχω πολύ μακρυά, τους έβλεπα όλους να χορεύουν μεταξύ τους σαν μεθυσμένοι, έβλεπα και ένα σκηνικό σαν τηλεόραση να λένε για το πως ελέγχουν τους ανθρώπους, κατέληξα κοντά στη θάλασσα τελικά και η τελευταία ανάμνηση ήταν που κάθισα μόνος μου σε ένα τραπέζι.
Όταν ξύπνησα ένιωθα πως ξύπνησα από έναν φριχτό εφιάλτη. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μου αν ζούσα έτσι.