Θα ηθελα την συμβουλη σας
Καλησπερα σε όλους. Αντιμετωπιζω μια πολυπλοκη οικογενειακη κατασταση. Η μητερα μου ειναι 55 χρονων και πριν δυο μηνες ο δευτερος συζυγος της την εγκατεληψε. Συνταξη δεν δικαιουται και δεν έχει δουλεψει ποτε γιατι μας μεγαλωσε εμενα και την αδελφη μου που ειμαστε απο τον πρωτο της γαμο. Με τον δευτερο αντρα της δεν εκανε παιδια και ήταν μαζι απο το 1994 -όταν χωρισαν με τον πατερα μου ήμουν 17 χρονων-Το θεμα ειναι αυτη την στιγμη ότι αισθανεται προδομενη χωρις σπιτι και χωρις δουλεια και πανω απο όλα μονη. Εγω έχω ενα μωρακι 5 μηνων έχω ορμονικα σκαμπανευασματα γιατι ειμαι ακομα λεχωνα και η αδελφη μου δουλευει πολλες ώρες. Δεν ξερω πως να συμπεριφερθω... καποιες φορες χανω την ψυχραιμια μου και αισθανομαι οτι ξαναζω το διαζυγιο των γονιων μου απο την αρχη. Η μητερα μου ειχε στοχους και ονειρα τωρα ψαχνει καποιον απεγνωσμενα για να μην ειναι μονη και συνεχως μας απειλει πως θα αυτοκτονησει μου λεει οτι μπορει να κρατησει το μωρο μου οταν θα παω στη δουλεια αλλα δεν της εχω εμπιστοσυνη πια... δεν ξερω αλλα αισθανομαι ετσι παρολο που ειναι μανα μου. Ολα λεει οτι φοβαται να παει για δουλεια να παει πχ στο ΚΤΕΛ ή να παρει το ΜΕΤΡΟ δεν έχει καθολου αυτοπεποιθηση, ξυπναει απο τις 4 το πρωι, μενει προσωρινα στο σπιτι του πρωιν αντρα της και το μονο που μπορει ειναι να μιλαει με τις ωρες στο τηλεφωνο λεγοντας τα ίδια. Πως μπορω να διαχειριστω την κατασταση στη φαση που περναω?