Υπαρχει περίπτωση να εχει καποιος διπολικη διαταραχη και να το καταλάβει μόνος??χωρισ ιατρική γνωμάτευση΄??
Printable View
Υπαρχει περίπτωση να εχει καποιος διπολικη διαταραχη και να το καταλάβει μόνος??χωρισ ιατρική γνωμάτευση΄??
δεν ξερω αν γινεται αυτο που λες, ξερω παντως σιγουρα πως αν καποιος ΦΟΒΑΤΑΙ μηπως εχει διπολικη διαταραχη η οτιδηποτε αλλο κανει διαγνωσεις μονος του και συνηθως οι διαγνωσεις που κανει συμπιπτουν με αυτο που φοβαται οτι εχει :P οποτε καλυτερα να συζητηθει με τον γιατρο κατι τετοιο
Ναι, υπαρχει η περιπτωση που λες, αλλα προκειμενου να μην βγαζει το ατομο αυθαιρετα συμπερασματα που μπορει να απεχουν κατα πολυ απο την πραγματικοτητα, καλυτερα να απευθυνθει σε καποιον ειδικο κ να συζητησει μαζι του τους προβληματισμους του ωστε να ξεκαθαρισει το τοπιο.. αλλα γιατι ρωτας ?? :) γενικα η εχεις κατι ειδικοτερο στο μυαλο σου??
Πως γίνετε και υπάρχει περίπτωση??Δεν νομίζω, δηλ ο τρελλός ξέρει ότι είναι τρελλός??Γεινκός μιλάω,επειδή ασχολούμε με την ψυχολογιά, από ότι έχω διαβάσει κάποιος που έχει μια ψυχική ασθένεια δεν το καταλαβαίνει από μόνος σωστά?Εχω διαβάσει τα συμπτώματα και εχω τις εξής απορίες :1.Αλλαγες διάθεσης έχω όπως εχουν όλοι, λεφτά χαλάω πολλά (βάση εισοδηματος μου) πολλοί κάνουν το ίδιο , οπότε όσοι κάνουν αυτά έχουν διπολική?
Οχι ρε συ μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι !! Κοιτα καταρχην η λεξη "τρελος" ειναι πολυ γενικη κ αδοκιμη, κ δευτερον οσοι εχουν διπολικη καθε αλλο παρα "τρελοι" κ "χαζοι" ειναι, απεναντιας εχουν υψηλο βαθμο ευφυιας.. (οχι παντα βεβαια, δεν ειναι απολυτο, εξαρταται κ το ατομο..) Υπαρχουν περιπτωσεις ψυχικων ασθενειων που μπορει το ατομο να το καταλαβαινει, αλλες που μπορει να αντιλαμβανεται οτι κατι δν παει καλα αλλα δεν ξερει τι, κ αλλες (πχ σε προχωρημενη ψυχωση) που δεν το καταλαβαινει μονος του κ του το λενε οι αλλοι..
Ρε συ αυτα που κανεις τα κανει ολος ο κοσμος σχεδον, δεν εχεις διπολικη ,χαλαρωσε!! Κ μην πολυψαχνεις στο ιντερνετ τι λεει ο ενας κ ο αλλος γιατι χειροτερα μπερδευεσαι κ νομιζεις οτι τα εχεις ολα !!!!
Το τρελλός σε εισαγωγικά, ...αυτό που έχω είναι υπέρμετρο άγχος και φοβία μήπως έχω κάποια ψυχική ασθένεια, καθώς έχω κάποιες φοβίες που δεν τις είχα ποτέ!!!Τέλος σκέφτομαι κάτι παράλογο ,και στενοχωρίεμε πως είναι δυνατόν να μου περάσει αυτή η παράλογη σκέψη.Βεβαια σε οποιον το εχω πει όλοι μου λένε ,σε βλέπουμε μια χαρά!!!Θα το ξεπεράσω,
Λολ κι εγω σε εισαγωγικα το εβαλα βρε συ !! :) Κοιτα αμα εχεις αγχος λογικο ειναι να νιωθεις οτι ειτε εχεις καποια ψυχικη διαταραχη ειτε οτι πεθαινεις κ διαφορα αλλα, τα οποια βεβαια ειναι ανυποστατα, αλλα η αγχωδης διαταραχη σε κανει να βλεπεις την πραγματικοτητα διαστρεβλωμενη κ τα πραγματα υπερβολικα.. Ειναι συμτωματα αγχους ολα αυτα, προσπαθησε να μην τα τροφοδοτεις με τη σκεψη σου κ στρεψε το ενδιαφερον σου αλλου, οκ ?? :)
παιδια χωρις να μαι υπερβολικη νομιζω οτι αυτο που ζω εγω δεν το χει κανεις.οκ διπολικη ναι αλλα ξερεις ποιος εισαι.αν ψαχνεις να βρεις το εγω σου?εκει να δεις προβλημα που υπαρχει χανεσαι,λειτουργεις σαν αλλη
ok, exeis dikio