-
Ειναι κρίση πανικου?
Δεν ξέρω αν ειναι κρίση πανικού. Είμαι αναστατωμένη πάντως. Ένας υποτιθέμενος χωρισμός ο λόγος.
Ξυπνάω με ταχυκαρδία που δεν υποχωρεί, στον ύπνο μου πετάγομαι, το στομαχι κόμπος, το οξυγόνο λιγοστό, παίρνω βαθιές ανάσες καποιες στιγμές.
Είναι αυτο κρίση πανικού?
Μήπως να ξεκινήσω καμιά βαλεριάνα?
Δεν εχει νόημα τίποτα, το έχω ξαναπεράσει, και θα είμαι χάλια για μεγάλο διάστημα.
Δεν με χωρ΄α ο τόπος, δεν μπορώ να απασχολήσω με τίποτα το μυαλό μου, δεν εχω και πολύ δουλεια να ξεχαστώ.
Ο χρόνος της ημέρας δεν περνά. Ειμαι ο μοναδικός ανθρωπος που έχει πολύ χρόνο.
Δεν μ αρεσει η ζωή ως single. Δε μπορώ πάλι να πρεπει να αρχίσω τις βόλτες, να ψάχνομαι.
Και πόσο πια να διευρύνεις κύκλο? Τους ξέρεις ολους.
Και πως να τον ξεπεράσω ξανά? Δεν τα καταφερα ουτε την πρωτη φορά, εξ ου και ξανασμιξαμε.
Νιωθω οτι τα εχω κανει χαλια στη ζωή μου, οτι όλα τελιεωσαν. Οτι δεν μπορώ.
Και δεν μπορώ και να βοηθηθώ κάπως. Εξωτερικά δείχνω ήρεμη, μεσα μου όμως εχω μόνιμη ταραχή.
Δεν ξερω γιατι σας τα λέω. Είμαι αχάριστη για όσα έχω και καταβάλλομαι από όσα δεν έχω.
Και ειμαι αδύναμη. Και δεν έχω βάλει μυαλό. Και θαυμάζω τους ανθρώπους με πείσμα.
Και ερχομαι ξανα αντιμέτωπη με το μεγαλυτό μου φόβο, αυτον της μοναξιάς.
-
φραουλα, καλημερα.
πολλες φορες αυτα τα συμπτωματα ειναι μαζεμενο άγχος.
στην κατασταση που εισαι νομιζω πως ειναι φυσικολογικο να εισαι ετσι.
αφου χωρισατε μια κ τα ξαναβρηκατε, αποκλειεται να ξαναγινει το ίδιο?
στο μεταξυ εσυ, παρε την παρεα σου κ βγες καμια βολτιτσα, έστω με το ζορι.
νομιζω θα νοιωσεις καλυτερα.
άντε, εξω!
-
Λοιπὀν.Εγώ εχώ να σου πω παρακάτω.
*Με την πρώτη δυσκολία δεν τρέχουμε στα χάπια.
Προσπάθησε να τα βρείς με τον εαυτό σου,να κάνεις κάτι στον ελεύθερο σου χρόνο.
Δές ενα dvd , πήγαινε βόλτα σε κάποιο συγγενή σου.Πήγαινε γυμναστήριο, και θα γνωρίσεις κόσμο και θα ξεχαστείς.
Πήγαινε και σε κάποιον ειδικό που να έχει περισσότερες γνώσεις επι του θέματος και το πως θα σε βοηθήσει.
Αλλα όχι χάπια.
Θα περάσει εύκολα , αρκεί να μην έχεις το μυαλό σου κολλημένο.
-
-
30 είμαι, και δεν αναφέρθηκα σε χάπια και σε χημεία. Δεν είπα κατι τέτοιο. Απλά έλω να βγάλω όλη τη μαυρίλα μου εδώ μέσα και να μην ζαλίζω τους άλλους γύρω μου. Έχει ο καθένας τη ζωή του, εδώ είναι πιο εύκολο.
-
Το ξέρω απλα μπορεί να μην έχουν ολοι τις ίδιες γνώσεις ψυχολογίας με εμένα η με κάποιον άλλον ειδικό.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις αλλαγές στην καθημερινή σου ζωή?
Τρώς κανονικά?Βγαίνεις έξω? Έχεις άτομα να βγείς έξω?