Βαρεμαρα , συχνη μελανχολια κ.α
Γεια σας , μπηκα στο site τυχαια και ειπα να αναρτησω εδω το προβλημα μου. Βασικα δεν ξερω καν εαν εχω καποιο προβλημα.
Λοιπον ειμαι 19 χρονων και ας πουμε απο τα 14? 15? ζητημα ειναι να μην βαριωμουν ελαχιστες μερες καθε χρονο. δεν μιλαμε για απλη βαρεμαρα που κανεις κατι ή βαζεις μουσικη κτλπ και φευγει .. βαριεμαι σχεδον τα παντα ακομα και τα games στο pc που ασχολιομουν μετα τα βαριωμουν και αυτα κ τωρα ποια τα παρατησα.. καποιες φορες διαβαζω βιβλια αλλα τα τελευταια δυο χρονια δεν μπορω να τελειωσω ουτε ενα βιβλιο .. μου αρεσει να βγαινω εξω αλλα μετα απο λιγο τα βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια μερη / μουσικη / ποτα κτλπ κτλπ!
παραλληλα τις περισσοτερες μερες του χρονου τις περναω χωρις να χαιρομαι και να ειμαι καπως μελανχολικος ( οχι ομως σε σημειο καταθληψης αν και δεν ειμαι σιγουρος ) ειμαι ελλαχιστες φορες χαρουμενος και για παραδειγμα φετος θυμαμαι μονο μια φορα που ημουν χαρουμενος και αυτο για καμια βδομαδα . Ακομα και με την κοπελα μου οταν τα ειχαμε δεν ενιωθα χαρουμενος , ηταν σαν να μην ηταν τιποτα διαφορετικο.
βρισκω την παρεα μου βαρετη οπως και την πολη μου και δεν ξερω τι να κανω.. καθομαι ωρες στο pc κυριως facebook και βλεπω σειρες για να περνα η ωρα αλλα ακομα και αυτες ειναι βαρετες..
τιποτα να προτεινετε ? ευχαριστω..