ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ??
Χτες μιλουσα με μια κυρια κ λεγαμε για σχολες κ εκει που μιλουσαμε την ρωταω οι κορες της τι ετος ειναι, ε λοιπον η πρωτη εχει τελειωσει κ κανει μεταπτυχιακο στην Αγγλια κ η δευτερη μου λεει εχει πεθανει !!! Σοκ εγω εννοειται κ με διακριτικο τροπο προσπαθω να εκμαιευσω την αιτια κ το γεγονος ηταν οτι την προηγουμενη μερα θανατου της ειχε παρει το πτυχιο της στο Χημικο τμημα, εβγαλε εξω φιλες, φιλους, γνωστους, συγγενεις, οπως κανουν ολοι οι τελειοφοιτοι κ την επομενη μερα ελεγε κατι ασυναρτησιες του τυπου "δεν ειμαι εδω, ειμαι στον ουρανο", "πεταω κ δεν μπορειτε να με φτασετε". "βρισκομαι σε αλλη διασταση κ δεν με φτανετε " κ κατι αλλα τετοια κ τελικα πεθανε..
Εχει πολλα χρονια που εγινε αυτο απλα χτες συζητουσα με την κυρια αυτη κ μου το ανεφερε..
Conclusion εχετε ξαναξουσει κατι τετοιο ?? λεμε πχ μεταφορικα "αυτος τρελαθηκε απο τη χαρα του " αλλα "κ πεθανε απο τη χαρα του" το λεμε?????? Πως εξηγειται αυτο ?? Μηπως τελικα δεν πρεπει να δινουμε κ τοσο βαση στο διαβασμα κ στις πτυχιακες γιατι μας τρωνε εσωτερικα ?????