Ξερει κανεις πως μπορω να ανεβασω φωτο απο το λαπτοπ μου εδω περα ???(χωρις να παιζει να κανω copy-paste το link)..
Ευχαριστω..
Printable View
Ξερει κανεις πως μπορω να ανεβασω φωτο απο το λαπτοπ μου εδω περα ???(χωρις να παιζει να κανω copy-paste το link)..
Ευχαριστω..
πας στο Imageshack.us ανεβαζεις την εικονα που θελεις, σου δινει καμποσα links, διαλεγεις ενα που ταιριαζει στο φορουμ, και το δινεις στο εικονιδιο που εχει πανω, διπλα απ'αυτο που ειναι για το βιντεο (Εισαγωγή Εικόνας λεγεται).
Εγώ θέλω να ανεβάσω φώτο εκεί που θα πάω διακοπές.. και το έχω βάλει στόχο.. όπως στόχο έχω βάλει να απαντάω σε κάθε μήνυμα εδώ μέσα με τυχαία απάντηση.. πως θα το κάνω αυτο πείτε μου
Μα γιατι δεν το βγαζει?? τι κανω λαθος ???
Λογικα αυτο σου πετα ενα παραθυρο το ανοιγεις και σε στελνει στο εγραφα σου , απο εκεις διαλεγεις το φακελο με τις φοτο σου και τα λοιπα και τα λοιπα ¨)¨)
για να βγει μια φωτο κανονικα, θα πρεπει να εχει καταληξη το url (η διευθυνση που πηρες απ'τη φωτο δλδ) .jpg ή .gif ή .png ή .bmp ολα αυτα ειναι αρχεια φωτογραφιων, οτιδηποτε αλλο απλα δεν ειναι εικονα και ετσι δεν εμφανιζεται! οποτε προσεχετε τι κανεις copy paste. πρωτα κανεις δεξι κλικ ιδιοτητες πανω στην εικονα που θελεις, και τη διευθυνση που σου δινει εκει για την εικονα δινεις, οτιδηποτε αλλο ειναι ακυρο και δεν εμφανιζεται.
.................................................. .....
http://img828.imageshack.us/img828/1...1154e18c3m.jpg
καποιο λαθος εκανες στη διευθυνση που πηρες. εστω και μια / στο τελος ειναι ικανη να μη σου βγαζει τπτ.
ρε συ πως την βρηκες ??? :o
ο ΚΕΝΟ ειναι ο Τσακ Νορις αυτου του φορουμ, σιγα μη δε την εβρισκε!
χαχαχαχχαχα ελα ρε συ λεγε !!!! :)
ειχε πολλα posting likns κ στα περισσοτερα ελεγε να γινεις κ μελος, το photobucket.com ειναι καλυτερο μηπως κ πιο ευκολο ???
θελει λογαριασμο ομως εκει.