-
δεν ειμαι καθολου καλα
παιδια αυτο που ζω ειναι πραγματικα μαρτυριο.16 μερες κ ακομα το φαρμακο τιποτα πηρα τηλ κ μου ειπε να περιμενω μεχρι τριτη κ αν δε δω βελιωση να μου αυξηση τη δοση.
ειμαι χειροτερα απο ποτε μ εχει πιασει ενα απιστευτο αγχος.νομιζω οτι εχω ογκο στον εγκεφαλο γιαυτο κ η μνημη ειναι ασθενης.ξεχναω ατομα,νιωθω μουδιασμα στα ακρα,εχω ταση για εμετο φοβαμαι πολυ δεν ειμαι καλα
-
Συγγνώμη κύκνε μου, δεν είδα το θέμα σου. Έχεις τάση για εμετό είπες; Έχεις και ζαλάδες;
-
ναι τσαη για εμετο κ ζαλαδες κ μουδιασμα στα χερια
-
-
Κυκνακι διαβασα την παραπομπη που εκανες. Ελα, δε νομιζω να εχεις ογκο και ειμαι σιγουρη οτι αν σκεφτεις λογικα θα το καταλαβεις και συ, μην φοβασαι λοιπον.εγω εχω συχνα εντονους πονοκεφαλους, ζαλαδες, οσο για τη μνημη, ασε να μην σου πω καλυτερα,
Μηπως ειναι καποια παρενεργεια απο τα φαρμακα; Λιγο τα φαρμακα, λιγο αυτη η αφορητη ζεστη, μπορει να επηρεαζουν
-
Μην πηγαίνει ο νους στο κακό και κάνεις αυθυποβολη! Δυστυχώς οι άνθρωποι το έχουμε αυτό...μπορεί να αρρωστήσουμε επειδή νομίζουμε οτι κάτι έχουμε και να αντιγράψει το σώμα μας τα συμπτώματα. Κάνε εξετάσεις και μην αγχώνεσαι..μην κάνεις κακό στον εαυτό σου χωρίς λόγο.
-
Κυκνακι μου συμφωνω με τα παιδια απο πανω, λογω της καταστασης σου τα τραγικοποιεις κ τα υπερμεγενθυνεις ολα κ τα διαστρεβλωνεις, χωρις να σημαινει οτι ισχυει στην πραγματικοτητα.. προσπαθησε να χαλαρωσεις κ να μην το ψαχνεις τοσο, γιατι τοτε περισσοτερο αγχωνεσαι κ το αγχος ξες ειναι κακος συμβουλος για τα προβληματα μας.. καλη συνεχεια !!!!
-
Παιδια δε ξερω παντως ειμαι εντελως στον κοσμο μου.
-
Κυκνακι υπομονη, ειναι αυτη η αισθηση που σου δημιουργει η αποπροσωποιηση, την εχω περασει κ εγω οταν βρισκομουν σε φαση καταθλιψης κ ξερω ποσο απαισιο ειναι να νιωθεις κατι ξενο απο αυτο που εισαι, το οποιο δεν το γνωριζεις καν.. τα φαρμακα δεν εδρασαν?? ποσο καιρο παιρνεις??
-
το αναφρανιλ εδω κ 15 μερες λακρυ μου
-
κανε λιγο υπομονη ακομα μεχρι να δρασει, τα αντικατ συνηθως κανουν απο 2 βδομαδες μεχρι ενα μηνα να δειξουν διαφορα, ισως σου αυξησει σταδιακα τη δοση κ νιωσεις καλυτερα κ δεις διαφορα..
-
μονο υπομονη λακρυ μου..μονο αυτο εμεινε..
-
ξερω ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε... btw αδειασε το φακελο σου να σου στειλω μνμ!!
-
-
κ παλι τα ιδια κ χειροτερα.παιδια δε ξερω τι να κανω πια εχω καταγχωθει δε ζω εντελςω στον κοσμο μου.τρεμει ολο το σωμα,ατονια,νιωθω οτι δεν υπαρχω ειλικρινα δεν εχω ξανανιωσει ετσι κ το χειροτερο πτι εδω κ 15 μερες που παιρνω τα φαρμακα αντι να δω βελτιωση χειροτερευω.μπερδευω τα λογια μου κουραζομαι μεχρι κ να μιλησω πραγματικα ειμαι ζωντανη νεκρη