καλημερα!πασχω απο ιδψ εδω και χρονια...συγκεκριμενα,εχω εμμονες με προσωπα τα οποια εχω δαιμονοποιησει αλλοτε επειδη μέχουν βλαωει σε καποιο μικρο βαθμο κι αλλοτε για δικους μου ηλιθιους προληπτικους λογους συν καποιες ανουσιες μικροεμμονες που εχω καθιερωσει για να "πηγαινουν" ολα καλα...με διαφορες τεχνικες εξουδετερωσης και ιεροτελεστιες καταφερνα να μην σκεφτομαι αυτες τις αρνητικες εικονες και να τις αντικαθιστω με αλλες θετικες κι ευχαριστες...αφου λοιπον τραβηξε αυτο το πραγμα για πολυ καιρο αποφασισα να βαλω ενα τελος,δεν μπορουσα να ζω αλλο με τα ψεμματα και τις ανασφαλειες...οταν συνειδητοποιησα ποιο ειναι το προβλημα μου και τις λεπτομερειες του, επεσα σε μια μορφη ηπιας καταθλιψης που με εχει εξουθενωσει...τρωω ελαχιστα,δεν εχω ορεξη για τιποτα,δεν βλεπω φιλους,αισθανομαι δυστυχισμενος..ευχομαι να μπορουσα να κοιμαμαι για 20 ωρες να μην σκεφτομαιτιποτα...εχω ξεκινησει ψυχοθεραπεια εδω και 1 εβδομαδα και παιρνω ladose σε καθημερινη βαση...εχω φοβερη δυσφορια και αγχος καθως πλεον ερχομαι αντιμετωπος με τις εμμονες μου χωρις να μπαινω στη διαδικασια να τις εξουδετερωσω...ειμαι απαισιοδοξος,δεν ξερω αν θα τα καταφερω...ευχομαι να με βοηθησουν τα φαρμακα στην παρουσα φαση...στο φορουμ μπαινω καθημερινα γιατι διαβαζοντας εμπειριες αλλων ατομων παιρνω θαρρος και διαπιστωνω πως δεν ειμαι ο μονος που εχω προβλημα...