εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας??
Printable View
εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας??
δεξιοχειρας αλλα προς τι η ερωτηση κ το poll ????????? :p
Εγω που στο δημοτικο ημουν αριστεροχειρας κι απο το γυμνασιο κ μετα εγινα δεξιοχειρας,τι να ψηφίσω?
Επρεπε να χεις και αμφιχειρας ;ρ
Εγώ ήμουν αριστερόχειρας αλλά έφαγα πολύ ξύλο για να γίνω δεξιόχειρας...Κουφο? Αλλά μπορώ να γράφω και με τα δυο και πιο πολύ με το δεξι..
η αριστεροχειρια εχει συνδεθει με ψυχοδιαταραχες κτλ και στην ελλαδα υπηρχε προκαταληψη απεναντι στους αριστεροχειρες...τωρα δεν ξερω τι γινετε αλλα παλια σου βαζανε χερι δασκαλες,γονεις κτλ αν εγραφες,ετρωγες με το αριστερο........το ποσοστο των αριστεροχειρων ειναι 1 στους 10.
Κι εγω το ιδιο Χριστινα,κ με τα δυο αλλα ευκολοτερα με το δεξι πλεον.
Οσο για το ξυλο νομιζω οτι ειχε να κανει με τον κομμουνισμό επι δικτατορίας κατι τετοιο.
πυθαγορα Βλακειες.Μ αυτο που σου πα ειχε να κανει και πιθανοτατα εσκεμμενα συνδιαζανε οτιδηποτε αρνητικό με την αριστερη πλευρα,για να περασουν οτι αριστερο=κακο.
Με το αριστερο επισης συνεδεαν και τον διαβολο κι αλλες τετοιες ομορφες ανθρωπινες εμπνευσεις.
αριστερο=κακο κ απαραδεκτο
δεξι=εναρετο κ αποδεκτο..Εξ ου κι η φραση "να σου ρθουν ολα δεξια"
Χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια για διαφορετικά πράγματα όμως.
Αν η ερώτηση σου είναι για το γράψιμο τότε δεξιόχειρας.
πατηστε και το poll δεν εχει trojan
ΥΓ
οι "αμφιχειρες" να ψηφισουν το πιο δυνατο τους....
Εσυ τι είσαι Πυθαγόρα23?
Νομιζω οτι μπορει να καταλαβει καποιος τι ειναι αν τον σπρωξει καποιος αποτομα(χωρις να το περιμενει),αναλόγώς το ποδι που θα επιλεξει να βαλει μπροστα για να στηριχτει κ να μην πεσει..δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει.
ποιο σημειο δεν καταλαβαινεις?
Αν καποιος σε σπρωξει χωρις να το περιμενεις σκουντωντας την πλατη σου,αναλογα με το ποιο ποδι θα βαλεις μπροστα για να μην πεσεις,αυτο υποτιθεται πως εισαι.Δεξιος ή αριστερος τυπος.
Επίσης όταν τρώω με μαχαιρι και πιρούνι ΠΑΝΤΑ το μαχαιρι το κρατάω με το αριστερο όπως και πολλά πράγματα τα οποια τα έχουν παρατηρήσει κάποιοι!Εκτός βέβαια από το γράψιμο..