Καλησπέρα σε όλους.Μου φαινεταί περίεργο αλλα κ πολυ ανακουφιστικο που μπορω να γραψω εδω οσα θελω και ας εχω αυτη την αμφισβητιση παντα κρυμενη στην καρδια μου.Αμφισβητιση για τα παντα,μου ειναι δυσκολο να συνιδητοποισω οτι υπαρχει καπια καλη προθεση..Δεν νομιζω πως καποιος εχει τη διαθεση να διαβασει λογια και περιγραφες συναισθηματων μιας αγνωστης.Ισως το κανουμε γιατι νιωθουμε λιγοτερο μοναξια ή οτι η ιστορια καποιου θα μιαζει με την δικη μας.Υπαρχει φυσικα και η ομορφη πλευρα,εχω γνωρισει καλους ανθρωπους και ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης που υπαρχουν.Ακουσα απο εναν σημαντικο γ μενα ανθρωπο καποτε πως αυτη η εποχη που διανυουμε ειναι η χειροτερη κ η πιο δυσκολη,πως πολλα ασχημα πραγματα προκειτε να συμβουν γιατι οι αξιες σιγα σιγα χανονται,γιατι τους ανθρωπους τους τυφλωσε πλεον η ακορεστη διψα για τα λευτα και η πλεονεξια,γιατι η απανθρωπια κυριευσε...Δεν ξερω για εσας,αλλα εμενα μου αρεσει πολυ η ψυχολογια και κυριως να ψυχολογω ανθρωπους και καταστασεις,να κοιταω τι κριβεται πισω απο συμπεριφορες...και αυτο που βλεπω ειναι σκοτεινο και θλιβερο..Εχω ενα ημερολόγιο και γραφω οτιδηποτε υπαρχει στην ψυχη μου αλλα οσο και να γραψω το συμπερασμα παραμενει
το ιδιο.Πως το μονο που αξιζει ειναι η αγαπη αλλα οι περισοτεροι ειμαστε πλεον αναξιοι να ανακαλυψουμε τη μαγεια της να την εκλαβουμε και να την δωσουμε.Ο κοσμος σιγα
σιγα χανεται,το νιωθω με ολες τις αισθησεις μου.Ανιξτε μια μερα την τηλεοραση να νιωσετε την γιγαντιαιων διαστασεων εξευτελιση της ανθρωπινης νοημοσυνης,πηγαιντε σε ενα πανεπιστημιο της χωρας μας να δειτε την αποθεωση του μισους και του συμφεροντολογικου τροπου σκεψεις απο παραταξεις,πηγαδακια των φοιτητων.τα παιδικα ονειρα χαθηκαν ακομα και για ατομα 20 χρονων οπως εγω και αντικατασταθηκαν απο τη διψα για μια δουλεια με πολλα κερδη.η χαρα της αποκτησης γνωσης εξατμιστικε.Βγειτε εξω και προσπαθηστε να κανετε
ανιδιοτελεις φιλους,προσπαθηστε να βρειτε το δικιο σας,αναζητηστε για λιγη ευγενια στους δρομους και αμα τα καταφερεται τοτε η υπερτατη τυχη ειναι μαζι σας.θα ηθελα να αναφερω και το θεμα του ερωτα.Το πως εχουμε γινει αγρια ζωα αναζητωντας φρεσκο κρεας και ικανοποιηση των πιο κριφων απανθρωπων ενστικτων μας.Ολοι εσεις που δεν εχετε ερωτευτει,που δεν εχετε νιωσει το συναισθημα του αγνου ερωτα σας το τονιζω πως αν το ζουσατε η καρδια σας θα εκλεγε απο ευτιχια.Και σας δινω το λογο μου γ αυτο.Το ξερω πως οι περισοτεροι θα νομιζεται πως ειμαι υπερβολικη,ισως πολυ απαισιοδοξη.Εχω μια λιστα με τα δικαιωματα ενος ανθρωπου π βρηκα σε ενα βιβλιο και οπως αυτη λεει εχω το δικαιωμα να θεωρω την αποψη μου σωστη χωρις φυσικα ομως να προσπαθησω να αλλαξω αποψεις αλλονων,απλα τη στηριζω(αυτο το προσθεσα εγω).Και η δικη μου αποψη ειναι πως ο κοσμος μας ειναι ετσι,απλα οπως μια μανα αρνειτε οτι το μικρο παιδι της εχει οτιδηποτε (ενω αυτο εχει προβληματα εξαιτιας της μειωμενης προσοχης κ φροντιδας κα.),εθελοτυφλει για να μην αντιμετωπισει
τον ευατο της και να κανει αυτοκριτικη δλδ,το ιδιο κανουμε και εμεις.Κοιταμε τα μειονεκτηματα του διπλανου μας για να νιωσουμε πιο αξιοι.Λοιπν εγω σας
διαβεβαιω πως αυτοι που ασχολουνται με επιφανιακα θεματα ειναι δυστυχισμενοι.θελω πολυ να ασχοληθω και με το θεμα του facebook αλλα καπια αλληη στιγμη.Το δικο μου
προβλημανλοιπν ειναι πως ενω το ξερω πως το μονο που πρεπει να κανω ειναι να παλευω,να διαβαζω,να κουραζομαι,να χαμογελαω κ ας ειμαι δυστυχισμενη κ να προσφερω αγαπη...μερικες φορες ολα αυτα μου παρουσιαζουν
το συμποερασμα οτι δεν εχει νοημα να τα κανω...δεν εχει νοημα να ζω ετσι..και απο την αλλη αν δεν ζησω με την αγαπη ειμαι μια ζωντανη νεκρη..αυτη την περιοδο νιωθω
δειλη,εχω απομακρυνεθει απο ολους κ απο ολα και το ξερω πως φταιω γτ εγω το προκαλεσα αλλα νιωθω πως ειναι ολα ματαια και ανουσια.συγγνωμη αμα εγινα κουραστικη απλα θελω να συνομιλησω με ανθρωπους που εχουν νιωσει κ αυτοι τοσο εγκλωβισμενοι και μονοι...η αληθεια ειναι δυστυχως πως η ελπιδα μπου ειναι αυτο το αψυχο κ απροσωπο φορουμ και οχι οι δικοι μ ανθρωποι οι οποιοι με κρινουν αντι να σταθουν διπλα μ...