Παντα εκει που λεω αντιμετωπισα κατι, σκατωνει η υποθεση κ φτου κ απο την αρχη, ειναι πλεον de facto αυτο κ δεν μου κανει αισθηση... χτες βγηκα εξω κ με επιασε τρελη βουλιμια μετα απο πολυ καιρο, εφαγα στην καφετερια ολους τους ξηρους καρπους κ τα πατατακια μονη μου σαν να ειχα να φαω 5 μηνες κ με κοιταζαν οι φιλες μου περιεργα, μετα εφαγα 2 πιτσες καπακι κ παλι αισθανομουν ασχημα, ποιος ξερει τι θα ειπανε κ τι θα σκεφτηκανε, εχω χασει καθε ελεγχο γαμωτο, ειμαι σκουπιδι κ τιποτα αλλο αφου δεν μπορω να συγκρατησω τον εαυτο μου κ με κανει κουμαντο ενα αψυχο κ ζωωδες πραγμα που λεγεται κατ ευφημισμον "φαγητο" μη χεσω, "σκατο" επρεπε να λεγεται..
Πως μπορεις να ανακτησεις τον ελεγχο?? Γιατι να τον χανεις σε τετοιο σημειο?? Πως κουμανταρεις την επιθυμια σου??
Εντωμεταξυ δεν μπορουσα να κανω εμετο κ ημουν μες στα νευρα κ ειχε κλεισει κ ο λαιμος μου επειδη φωναζα, καθαρτικα δεν το ρισκαρα να παρω γιατι σημερα ειναι να παμε με τις φιλες μου σε αλλη περιοχη για μπανακι κ δεν λεει να ψαχνω τουαλετα καθε 5 λεπτα, αρα απο χτες το φαγητο δεν εφυγε, μια λυση να παρω καθαρτικα τωρα αλλα ηδη οι θερμιδες απορροφηθηκαν οποτε θα κανω μια τρυπα στο νερο....
Αισθανομαι πολυ ασχημα με τον εαυτο μου κ φοβαμαι κ σημερα μην παρεκτραπω, θελω να κανω μια φυγη απο αυτο το πραγμα, με αυτο που εγινε χτες κ δεν τα εβγαλα ποσα κιλα εβαλα?? νιωθω χοντρη κ απαισια κ βοδι... στανταρ εχω βαλει ενα κιλο αλλα φοβαμαι να ζυγιστω, δεν θα το αντεξω παλι....