Originally Posted by
Berdema
Έχοντας μου πει αυτά κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών της γνωριμίας μας, της ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι διατεθιμένος να θυσιάσω μία πολύ καλή σχέση που είχα για κάτι τόσο αβέβαιο, κρίνοντας από το παρελθόν της, και ότι δεν θέλω να μπλέξω σε μπερδεμένες καταστάσεις, εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει με το παρεθόν της...Της έλεγα ότι είμαι σε ηλικία που θέλει σταθερές καταστάσεις και ηρεμία
Δηλαδη ειχες σχεση οταν βγηκατε για πρωτη φορα και μετα παρατησες τη σχεση σου για να εισαι μαζι με αυτη την κοπελα; Αν ναι, βερεσε ακουω την ηρεμια και σταθεροτητα και την πολυ καλη σχεση που ειχες. Αυτη εχει το παρελθον της, αλλα κι εσυ το δικο σου! Τι καλη σχεση ηταν αυτη, που χωρισες ετσι απλα, αφου δε μας λες κατι, που ειναι ο ερωτας που ειχες, η αγαπη, το παθος;;;;
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ιδιαίτερη προσωπικότητα, καθώς όποτε βγαίναμε με φίλους μου (πράγμα που συνήθως απέφευγε), δύσκολα συμμετείχε σε συζήτηση...
Α, τι γλυκος!! Και τι εκανες εσυ με μια χωρις προσωπικοτητα; Εκει σε σε ξεγελασε η κοπελα, αν δεχτουμε οτι σε αλλα την "πατησες", που και αυτο θα το συζητησουμε!
Η σχέση προχωράει με μεγάλο πάθος και έλξη,
Για την ομορφια της φανταζομαι, και ισως ηταν κατι που ειχε εκεινη, το παθος εννοω, γιατι απο προσωπικοτητα καταλαβαμε οτι δε σε εξιταρε. Αυτο ειναι ενα μοτιβο στα 2,5 σεντονια που εγραψες. 94% μας μιλας για εκεινη τι ελεγε, τι ενιωθε, τι εκανε, πως αισθανοταν, 5% μιλας για το πως αισθανοσουν εσυ για αυτα που ελεγε και εκανε, και 1% ("γιατί την αγαπούσα τόσο ώστε να γίνει μάνα των παιδίων μου") MONO μιλας για το πως ενιωθες εσυ για αυτην. Αντε λοιπον αυτο το ενα τοις εκατο να το πιστεψει κανεις. φαινεται σαν να εχεις μεγαλα ζητηματα με τον εαυτο σου, για αυτο δεν τον αγγιζεις.
Ωστόσο κρατούσα άμυνα και μικρό καλάθι
"κουβαλήθηκε" στο σπίτι μου, αφού έλεγε ότι δεν άντεχε να είναι μόνη της..
Τι γλυκος.. Μη νομιζεις αγαπητε οτι αυτα δεν τα ενιωθε και εκεινη, οτι εσυ ενιωθες δηλαδη οτι σου κουβαλιεται, οτι εισαι επιφυλακτικος, οτι περιμενες να δεις να θα σου βγει τσουλακι συμφωνα με το παρελθον της κτλ. Και αν θες να το απρουμε ψυχαναλυτικα, μη νομιζεις λοιπον οτι αφου τα ενιωθες ολα αυτα δεν εχεις μεριδιο ευθυνης, για το οτι μπορει να την εκανες να μην αισθανεται αποδεκτη, αλλα ισως για αυτο το λογο ησασταν μαζι, γιατι δεν την αποδεχοσουν 100%, και μολις ενιωσε οτι ανοιχτηκες, εφυγε. Προφανως ηθελε να σε κατακτησει, και μετα οταν ειδε οτι σε ειχε, ενιωσε αφανταστη πιεση γιατι δεν σε ηθελε πια, γιατι αυτο την εξιταρε και στην αρχη το οτι δεν την ηθελες, οπως ισως εγινε και με τις προηγουμενες σχεσεις της. Και ειναι αστειο ποσο ενω δεν ηθελε να την θελουν για την εμφανιση της, την προσεχε τοσο πολυ σε σημειο ασθενειας (ολα αυτα ψυχαναλυτικοανεμιστικα)
και η τύπισσα αρχίζει να δένεται περισσότερο με αφού γουστάρει ότι έδινα ρυθμό στην σχέση αλλά χωρίς να την υποτιμώ ή να την βάζω σε δεύτερο πλάνο, και αυτό την εξίταρε... Εκείνη δενόταν Εκείνη τελικά "κολλάει", εμένα με γούσταρε ενώ παράλληλα είχε εντυπωσιαστεί
η τυπισσα δενοτανε!! μαλιστα!! Δεν νομιζω να μπορουσα ποτε να μιλησω για καποιον που αγαπουσα, ως "ο τυπος δενοτανε μαζι μου". Εσυ τελος παντων τι εκανες; Την εβλεπες να δενεται και κρατουσες αποσταση ψυχολογικη, ενω παραλληλα χαιροσουν το σεξ. Τωρα οτι δεν την υποτιμουσες δυσκολευομαι να το πιστεψω, καθως μας εχεις μιλησει εδω για την ελλειψη προσωπικοτητας και οτι δε σου αρεσε το παρελθον της. Σε εμας την υποτιμησες παντως. Εγω αυτο που βλεπω παντως, ειναι σε ολη αυτη την ιστορια που γραφεις, εσυ να εισαι ο υποτιμημενος, σαν να σε εσερνε απο τη μυτη, εκανες οτι ηθελε, σαν αρνακι.
ενώ αργότερα μιλούσαμε για αρραβώνες, γάμους και παιδιά... όταν θα ζούμε μαζί έτσι θα την αφήνω(?).
Την παροιμια οπου ακους πολλα κερασια κρατα το μικρο καλαθι να την θυμαστε παντα! Εκεινη στα λεγε ολα αυτα, εσυ ειναι φανερο οτι ησουν επιφυλακτικος, γιατι λοιπον τα δεχοσουν, γιατι δεν την εκοβες; καλα εκανες και ησουν επιφυλακτικος, το θεμα ειναι τωρα γιατι εκπλησσεσαι!!! Αφου ηξερες απο τοτε!!
Μου επαναλαμβάνει ότι άρχισε να αισθάνεται σαν παντρεμένη (εγώ πραγματικά δεν την πίεζα καθόλου και όπου ήθελε έβγαινε με φίλες της αφού της είχα εμπιστοσύνη) και ότι έχει Ψυχολογικά προβλήματα από τις προηγούμενες σχέσεις της και θέλει χρόνο..
Εχει ψυχολογικα προβληματα σιγουρα, και μαλλον απο τις σχεσεις με τους γονεις της, οχι με τους γκομενους.
Γενικά, πάντως δεν είχε νομραλ ψυχολογική συμπεριφορά (είχε φοβίες πολλές, ανασφάλεια με εμφάνιση ότι την θέλουν μόνο για αυτό κτλ...)
Γενικα, αν θες την γνωμη μου, δεν ειχε αδικο! Και εσυ για αυτο ησουν μαζι της, αφου απο την πρωτη στιγμη μας λες οτι εψαχνες να βρεις τι ειχε στο κεφαλι της και ανακαλυψες οτι δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερο. Ισως να μην ξερεις καν γιατι ησασταν μαζι, εγω παντως δεν καταλαβα. Αφησες μια καλη σχεση για να εισαι με αυτη, τρια τεινα υπαρχουν, ειτε η καλη σχεση δεν ειχε ερωτα, ειτε ερωτευτηκες αυτη, ειτε γενικα δεν ερωτευεσαι και πας οπου παει ο ανεμος ή σφυραει ο βοσκος. Και παλι λεω μπορει να μην ειναι ετσι, αλλα δε μας εχεις πει τιποτα που να δηλωνει το αντιθετο!! Αυτο και μονο εμενα με προβληματιζει, ελπιζω κι εσενα!
μου είναι δύσκολο μετά να φροντίζω μόνο τον εαυτό μου, μου φαίνεται ανούσιο και μισό....Δεν ξέρω εάν είναι νορμάλ αυτό...
Κοιτα, με το να χρησιμοποιεις τις λεξεις μου κουβαληθηκε, ειχα επωμιστει κτλ, δε δειχνει φροντιδα ειλικρινη απο την καρδια σου.. Ισως χρειαζεται να μεινεις μονος σου, να μαθεις να φροντιζεις τον εαυτο σου, και να μπαινεις σε σχεση που την θες την αλλη, χωρις να κρατας 188 πισινές